Відомий ужгородець поскаржився міліції на агресивних і непорядних дівчат

admin 01.04.2012 15:29 КРИМІНАЛ

Відомий на Закарпатті візажист, стиліст Юрій Абросімов подав скаргу до міліції після інциденту, що стався сьогодні у його під’їзді.

Як повідомив сайту Юрій Абросімов, дівчата, які винаймають квартиру у його сусідки, регулярно курять на сходах, смітять. Черговий раз заставши таку поведінку дівчат, Юрій зробив їм зауваження. "У відповідь я почув крики, матюки, тоді вибрав фотоапарат і сфотографував дівчат. Тоді вони накинулися на мене з побоями, тому був вимушений звернутися до міліції", - розповів Юрій.

zaholovok.com.ua

admin

Коментарі :


06.04.2012 13:01 ema

Шановні!!!! Ви ображаєте дівчат не знаючи як все це відбувалось насправді. А "відомий" візажист вирішив за рахунок жінок про піаритись, так як бійку спровокував він, чомусь він не лив воду на чоловіків або хлопців які і смітять.


02.04.2012 09:54 ЮРІЙ ДРОГОБИЧ

Дядьку ЮРКУ!Що ти за мужик такий,що позволяєш всяким блядям накидуватися на тебе!Розвернувся б та дав одній і другій по пискам,щоб знали і пам*ятали,що руки не можна розпускати!Знаю,що нібито "дівчат" бити не можна,але курвоту треба потрохи ставити на своє місце!тих "сосок" не бракує і у нас в ДРОГОБИЧІ!Курять,п*ють,ходять по кабаках ----перевжно студенти!!!!Педагогіченого Універа!Що воно навчить дітей,навіть не знаю і не можу собі уявити!ДЕМОКРАТІЯ!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат