Помаранчевий уряд Януковича

30.03.2012 20:03 ПОЛІТИКА

Вже фактично неможливо назвати нинішній уряд блакитним. Чим далі, тим більше він стає помаранчевим. І що головне — колишнім помаранчевим революціонерам дістаються доволі ключові посади.


Можна почати навіть із самого голови уряду Азарова. Хіба він не стояв на головній сцені Майдану в помаранчевому шалику? Хіба не був там помічений і віце-прем’єр Тігіпко? Про міністра МНС Балогу нема що й говорити. Той без проблем кинув колишніх партнерів по революції й одним із першим переметнувся до нової влади, всівшись у грошовите крісло головного надзвичайника країни. У Балоги хороший досвід кидати тих, хто виводив його в люди. Той без проблем кидав і Медведчука, і Ющенка. Треба буде, то кине і Януковича.

З обойми колишніх помаранчевих революціонерів варто згадати і Портнова, який пішов від Юлі й нині є мало не головним юридичним мозком влади Януковича. Та що там Портнов. Варто згадати, яка організація була найрадикальнішою революційною організацією, що власне і піднімала людей на протести й організовувала той табір на Хрещатику, який став форпостом помаранчевої революції. Це була «Пора», яку очолював один із польових командирів революції Каськів. Нині Каськів відповідає за інноваційні проекти при владі Януковича. А яким активним революціонером був Юрій Павленко. Нині він завідує підлітками у блакитному уряді.

Ну і нарешті останнє призначення. Міністром економіки став один із натхненників і спонсорів помаранчевої революції Петро Порошенко. Той хоч для людського ока два тижні вагався після того, як йому запропонували очолити таке відповідальне міністерство. Таки погодився. Хоч і пообіцяв, що не робитиме провладним належний йому «5-й канал».

Чому влада з такою легкістю бере собі помаранчевих? Одні експерти кажуть, що Янукович відчуває кадровий голод. Просто немає людей, які мали би певний досвід та авторитет. Інші експерти впевнені, що помаранчеві у владі потрібні для того, щоб показати Європі свою лояльність до представників колишньої опозиції, компенсуючи в такий спосіб гноблення Юлі та Луценка. Є й інша думка. Уряду потрібні будуть цапи-відбувайли. Помаранчевих використають і викинуть, списавши на них усі біди. Навіть важко сказати, яка з цих версій є найбільш правдоподібною, і видається, що всі вони ймовірні.

Коментарі :


01.04.2012 20:04 Євген

Мовчать ,бо бояться за своє життя люди...Мають страх, скоро вголос не можна буде висловлювати незадоволення.Пахне 37 роком.Страх!


31.03.2012 19:20 василь

Раз народ мовчить- значить ми і є бидло.


30.03.2012 21:02 ЮРІЙ ЛЬВІВСЬКА

Купив газету Львівську,саму сильну на сьогоднішній день по Украіні "ЕКСПРЕС"!Журналісти,перед якими я стою на колінах за іхню відданість людям,не хочуть брати ніяких медалей від цього уряду,за розкриття "проффессора" Слюсарчука!Ще є залізнична мафія /ЛЬВІВСЬКА/,Цитата- "..міліція повинна згадати про свій обов*язок захищати людей.,інтереси держави".Друга цитата - " ..Держава повинна згадати про свій обов*язок забезпечувати умови для безперешкодноі діяльності журналістів"!/кінець цитати/.Ігор Починок і Світлана Мартинець - це журналісти від БОГА!І не одному ХАМУ хочеться іх знищити!Але я думаю,що це у них не вийде!Ну а про ПОРОШЕНКА!Хочу процитувати - " ..з приходом ПОРОШЕНКА в уряд не буде ніякоі зміни економіки - ця політика так званих реформ,що безпосередньо поглиблює прірву між 90 % звичайних громадян.і 10 % "особливих",триває вже 20 років незалежності".Ось так ми і живемо - народ сам по собі,а кримінальні авторитети - самі по собі і то дуже добре!Ну а народ для них - БИДЛО!!!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат