Завтра до Ужгорода приїде Юрій Костенко

admin 29.03.2012 17:32 ПОЛІТИКА

У суботу, 7 квітня 2012 року, обласний центр Закарпаття відвідає Народний депутат України, лідер Української Народної Партії (УНП) - Юрій КОСТЕНКО.

Під час свого візиту Юрій Костенко планує:
Виступ у програмі «Слово депутата» на обласному телеканалі «Тиса-1», яка розпочнеться 7 квітня о 13:10 та виступ на радіо;
О 14:00 – лідер УНП зустрінеться з представниками обласних ЗМІ у прес-центрі «Закарпаття», що по вул. Другетів, 60. Де розповість про формування правої політичної команди, яка здатна вивести Україну із радянських манівців, а також, про економічну програму УНП, яка базується на принципах економічного націоналізму (патріотизму) – "Роби, купуй, захищай українське!".
В УНП вважають, що «базою для об’єднання являється ідеологічна складова. Нині є історичний запит на формування правої політики в Україні, оскільки за 20 років так званих соціально-ліберальних реформ доходи держбюджету впали до найнижчого рівня в Європі через відсутність малого та середнього бізнесу. У державі, яка стала найбільшим донором іноземних економік через засилля на внутрішньому ринку до 80% іноземних товарів, царює хронічне безробіття, корупція, рейдерство та розбазарювання держаних коштів».
Окрім цього, Народний депутат України зустрінеться з активом Закарпатської обласної організації УНП.

Контакт: Михайлина МАНЗУЛИЧ, Ужгород, (0312) 61-41-60

admin

Коментарі :


29.03.2012 21:03 ЮРІЙ ПЕТРАНІВСЬКИЙ ДРОГОБИЧ

Вітаю ВАС з терен ЛЬВІВСЬКОІ області!Юрій Костенко часом буває дуже дивним чоловіком - людиною!Якось заявив журналістам,що потібно купувати украінське ,щось на шкалт такого "ВСІ ДО СВОГО ПО СВОЄ"!Журналісти прийшли до нього додому,брати напевно інтерв*ю,а у нього лежать вудочки ловити рибу.Питаються у Костенка чи іі то вудочки!Відповідь "італійські"!Чому ж ти хлопе не купуєш наше украінське,бо знаєш,що не та якість!Я часом купую барахло з "секонд хенда".Ви знаєте - супер.Поправ і ношу!Якість нормальна,хоч вже хтосаь до мене носив!!!А що робити!Кофта там коштує 5 гриваків,на ринку - 30.Є різниця!Бажаю журналістам дружності,сміливості   сімейного благополуччя!ВИ СУПЕР!!!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат