На ужгородському проспекті розташована найбільша у місті сміттєва «урна»

admin 21.03.2012 11:57 РАТУША

Металевий кіоск, що знаходиться в Ужгороді на проспекті Свободи поблизу будинку №51, перетворився на справжній контейнер для сміття. МАФ синього кольору, який розташувався одразу ж біля тротуару, потроху заповнюється непотребом.

Газета «Старий Замок» вже декілька разів привертала увагу до «безхозного» кіоску. Адже, як виявилося, МАФ встановлений незаконно. Позаяк у листі, який надійшов до редакції газети від ужгородської мерії, йдеться про те, що дозволу встановлювати ларьок ніхто не давав.

Земельна ж ділянка, на якій розмістився МАФ, – у приватній власності. Тому і за антисанітарію у ньому відповідає власник. Ще в грудні на Поштовій пояснювали, що господаря кіоску можуть оштрафувати за порушення санітарно-гігієнічних норм, а також зауважили, що рекомендуватимуть йому демонтувати конструкцію. Але, як бачимо, минуло вже понад три місяці, а МАФ і нині там.

Однак, якщо й справді власнику лише «рекомендували» знести споруду, то нічого дивуватися, що кіоск так і залишився на місці. Тож залишається відкритим питання, чому ані міська санепідстанція, ані ужгородська муніципальна поліція досі не спромоглися на вирішення цієї абсолютно дріб’язкової проблеми.

А наразі ужгородці і гості міста мають можливість кожен раз, простуючи у напрямку від вокзалів, « помилуватися» найбільшою у місті сміттєвою урною.

Лариса РОМАНЮК для uzhgorod.in

admin

Коментарі :


21.03.2012 12:05 ми

Все це правильно, але, що цікаво, (цитуємо) "Газета «Старий Замок», яка вже декілька разів привертала увагу" до різного роду неподобств в обласному центрі, як відомо, живе "під дахом" у Балоги, який при цьому має свою людину в керівництві Ужгрода, а саме — пана Трикура, який працює заступником у мера Погорелова...
То невже "СЗ" дотично критикує й цімбору свого патрона? Чи, може, готується, підгрунтя для рокіровки "шила на мило"?  


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат