Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 19.03.2012 06:45 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 19 березня. Вдалий початок робочого тижня буде приємним, якщо зранку не полінуєтеся налаштувати себе на позитив і пригоститеся чашечкою свіжозвареної кави. Нехай всі хороші помисли стануть реальністю, а перше весняне тепло наповнить затишком душу!)

Цитата дня: Пам’ятай, що хвилина гніву відбирає у тебе 60 секунд щастя (Брауне Джексон).

19 березня по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень часом дощ в горах подекуди з мокрим снігом. Місцями грози. Вітер південно-західний 7-12, вдень місцями 15-20 м/с. Температура повітря вдень 12-17° тепла, в горах подекуди вночі близько нуля, вдень 3-8° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями вдень часом дощ, гроза. Вітер південно-західний 7-12, вдень пориви до 15 м/с. Температура повітря вдень 15-17° тепла.

За православним календарем 19 березня ІМЕНИНИ відзначають Аркадій, Аетий (Аэтий), Анфим, Васой, Григорій, Еввул, Олена, Ефросин, Іов, Каллист, Конон, Костянтин, Максим, Мелиссен (Милиссен), Федір (Феодор), Феофіл і Юліан (Иулиан).

Цей день в історії

721 — до н. е. Перше описане сонячне затемнення було побачене з Вавілона.
1474 — У Венеції приймається закон про охорону винаходів — перший у світі закон про охорону авторського права.
1682 — Церковний собор у Франції ухвалює, що папа римський не має права позбавляти влади королів.
1831 — Перше пограбування банку в США. Англійський іммігрант Едвард Сміт викрав з City Bank New York (ніякого зв'язку зі скандально відомим нині Bank New York) 245 000 доларів — гігантську на ті часи суму. Незабаром злочинця вдалося схопити (він отримав п'ять років ув'язнення у в'язниці Сінг-Сінг) і повернути велику частину викраденого.
1859 — В Парижі пройшла прем'єра опери Шарля Гуно «Фауст».
1899 — Відкривається перша в Росії і Петербурзі станція «швидкої допомоги».
1911 - в Німеччині, Австро-Угорщині, Швейцарії та Данії вперше в історії відзначили Міжнародний жіночий день. Відзначати цей день 8 березня почали з 1914 року
1913 — В «Метрополітен-опера» в Нью-Йорку вперше повністю виконана опера Модеста Мусоргського «Борис Годунов».


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Доміон»
До 22 березня — «Джон Картер». Поч. о 12.00, 14.20, 18.50, 21.10 та 23.30. «Ми купили зоопарк». Поч. о 16.40.

Фотогалерея (Мукачево, вул. Грушевського 13, 15)
До 31 березня — виставка робіт Йосипа Белі «Карпати. Таїна».

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Жінці присвячується...» — жінка у вітчизняному образотворчому мистецтві другої половини ХХ — початку ХХІ ст. (із фондів Закарпатського художнього обласного музею).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Ретроспективна виставка творів Михайла Поповича (скульптура).

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Персональна виставка Василя Чурея (живопис).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тематична виставка «Спадщина Августина Волошина» (з фондів Закарпатського краєзнавчого музею).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Вул. Гагаріна, 8а (150 метрів від переїзду) — Стаціонарна виставка екзотичних тварин — крокодилів, варанів, водяних агам, павуків-птахоїдів, геконів, хамелеонів, ігуан, африканських гігантських жаб, бородатих агам, плащоносних ящірок, анаконд, удавів.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.


Що обіцяють зірки?

Овен. Загалом доволі приємний і спокійний день. Дуже вдалим він буде для представників сфери обслуговування. Цей період виявиться важливим для вас, тому що сьогодні всі ваші справи й вчинки, в буквальному значенні цього слова, "засівають" майбутнє, значною мірою формуючи його. Скористайтеся вдалим моментом. Найбільша вигода цього дня від щоденної, рутинної та звичної роботи, а також від "старшої людини" (начальник, або старший родич). Можливе повернення якоїсь старої ситуації, пов'язаної зі службовими справами, причому її закінчення обіцяє бути для вас доволі прибутковим. Подія дня - перешкода в шляху.
Телець Дуже непоганий день. Найбільш вдалими виявляться всі справи, що стосуються тривалих поїздок (особливо по воді), шлюбу та складних юридичних процедур.   Більш-менш прибутковими будуть малий бізнес і роздрібна торгівля.   Найбільшого клопоту вам сьогодні завдасть власна сім'я, можливе захворювання одного з ваших батьків (швидше за все, матері). У жодному разі не позичайте сьогодні гроші - ні для себе, ні комусь, повертатимуть їх дуже довго. Сьогодні у вашій душі з'являтимуться різні ниці думки та пристрасті. Постарайтеся не піддаватися спокусам "нечистої сили".
Близнюки. Для вирішення важливих ділових питань день надзвичайно вдалий! Сьогодні ви перебуваєте під дуже сприятливим впливом планетарних конфігурацій, і тому, крім усього іншого, відчуватимете значний прилив життєвих сил і енергії. Вас чекають прекрасні стосунки з колегами по роботі та велика ймовірність премії. Доволі непоганий час для ризикованих фінансових операцій і вкладення капіталу в нові проекти. Найбільші клопоти цього дня від роботи, пов'язаної з оформленням документів (бухгалтерії) та спілкування з високопоставленими особами. Зверніть також увагу на те, що сьогодні ваші партнери (або друзі) можуть порушити свої зобов'язання. Подія дня - обставини минулого змусять вас страждати.
Рак. Дуже приємний і вдалий день. Усі сфери вашого життя, крім здоров'я, перебувають під позитивним впливом планет. А от здоров'ю необхідно приділити практично всю увагу та час сьогоднішнього дня. Загальний тонус вашого організму значно знижений. Цього дня вам варто остерігатися захворювань верхньої частини грудної клітки та низу шиї. Хоча на вулиці вже відчувається весна і сонечко пригріває сильніше, але застудитися або підхопити ангіну можна ще дуже легко. Найбільш вдалими і прибутковими сьогодні виявляться всі види бізнесу, пов'язані з виробництвом або продажем промислових товарів. Подія дня - перешкода у вирішенні суперечки.
Лев. День доволі важкий і клопіткий. Час не дуже сприятливий для нових і серйозних справ, але, якщо вже зовсім "подітися нікуди" і ви зобов'язані щось робити, то приготуйтеся до різних втрат. По можливості сьогодні   займайтеся тільки раніше розпочатими та не надто важливими справами. Зведіть до мінімуму всі контакти цього дня. Якщо дозволяють обставини, постарайтеся провести цей день десь у відокремленому та спокійному місці. Єдине, що сьогодні виявиться дуже гармонічним і плідним - це інтимні стосунки. Подія дня - конфлікт двох світоглядів.
Діва. Доволі спокійний, нейтральний і стабільний день. Нічого незвичайного та несподіваного для вас не передбачається. Якщо зайнятися особливо нічим і у вас у житті "все схоплено", то займіться власним здоров'ям. Сьогодні найбільш ослабленими у вас виявляться гомілки та стопи.   Постарайтеся не промочити ноги в якійсь весняній калюжі. Деякого клопоту вам може завдати близький друг або колега, який частину своїх проблем і питань постарається перекласти на вас. Подія дня - якась змушена поступка з вашої сторони, яка згодом може призвести до обману (з вашої сторони).
Терези. Прекрасний день для початку нових справ, бізнесу, торгівлі та будь-якого розширення своєї "сфери впливу". Деякі клопоти будуть пов'язані з переміщеннями й поїздками через красиву жінку. Сприятливий час для подорожей по повітрю, налагодження справ, пов'язаних із торгівлею. Дуже сприятливо пройде відпочинок і туризм, пов'язаний із водою та природними водоймами. Вдалими будуть покупки антикваріату та будь-яких речей, що були у вживанні. Судовий розгляд або врегулювання конфліктних питань, розпочаті сьогодні, обов'язково закінчаться на вашу користь.
Скорпіон. День помірно сприятливий для всього. Жодних особливих неприємностей для вас сьогодні не передбачається. Дуже вдалий час для всього таємного. Якщо ви хочете досягти успіху, то головним правилом дня для вас має стати таїнство думки, таїнство слова і таїнство справи. Дуже вдало пройде залагоджування любовних конфліктів незалежно від того, чи ваші це конфлікти чи чиїсь інші. Деяка вигода від відвідування гостей і місць відпочинку та розваг. Найбільші клопоти від друзів. Саме друзі сьогодні "заллють вам сала за шкіру". Постарайтеся триматися від них подалі, оскільки, швидше за все, ситуація розвиватиметься за такою схемою: спершу все йтиме добре і стандартно, але потім вашого друга зненацька охопить "геніальна"   ідея. Тут все й почнеться. Подія дня - підступ зловмисників.
Стрілець. Доволі напружений день, вам краще на час відійти від усіх проблем цього дня. Найбільші клопоти очікуються від найближчих родичів за лінією матері. Можливий великий скандал у сім'ї. Для початку нових справ і бізнесу час не найбільш вдалий. Сьогодні вам варто побоюватися домашніх тварин, які можуть вкусити або подряпати (насамперед собак). Можливе захворювання або загострення органів сечостатевої системи. Деяка вигода від справ судових і вирішуваних у юридичному порядку. Подія дня - втрачена можливість.
Козеріг.   Дуже вдалий день. Усі сфери вашого життя перебувають під позитивним планетарним впливом і або стабільні, або незначно "прибуткові". Дрібний бізнес, торгівля (особливо дрібними тваринами), будуть найбільш успішними. Якщо вдасться, уникайте стосунків із протилежною статтю, найбільші неприємності цього дня ховаються саме тут. Подія дня - людина, яку ви вважали своїм другом, насправді може такою не виявитися.
Водолій. Сьогодні у вас усього очікується порівно. Найбільші клопоти можливі від справ любовних і стосунків із протилежною статтю. Особливо будьте обережні, якщо ваш начальник жінка (з великою часткою ймовірності, вона почне схиляти вас до любовного зв'язку). Крім того, одна з найголовніших тенденцій цього дня - сварки з жінками через жінок. Можливе загострення хронічних захворювань шлунка, тому потурбуйтеся про профілактичну дієту. Найбільша вигода дня від власних дорослих дітей. Також сьогодні ви маєте доволі високі шанси в лотереї або іншій азартній грі. Бізнес, ділове життя стабільне.
Риби. Хороший день. Найбільш вдалими сьогодні виявляться всі любовні питання: заручини, оформлення шлюбу, тривалі подружні стосунки тощо. Ідеальний час для примирення, хоч із найбільш заклятими ворогами. Бізнес, ділові питання несуттєво прибуткові. Незначні, але доволі таки відчутні клопоти від власного батька або старших родичів за лінією батька. Події дня - ваше минуле та ваше сьогодення зійдуться "в одній точці", і залежно від ситуації це може або принести вам задоволення, або ж ні.


А зараз — посміхніться :)


Вовочка говорить батьку:
- Тато, дай карбованець, я хочу сходити в зоопарк подивитися на удава
- Візьми лупу, сходи в сад і подивися на черв’яка.


- Твоя дружина на роботу ходить?
- Ходить.
- Правильно! Я теж своїй на проїзд не даю.


Лежать студенти в кімнаті, їсти хочуть – страшно. Один з них занюхавши повітря каже:
- Хлопці! Шашликом пахне!
Інший не повертаючись:
- А ти муху з цигарки зжени.

Rionews

Коментарі :


19.03.2012 09:45 ЮРІЙ ЛЬВІВСЬКА обл

Вітаю цікаву газету Закарпаття!Все залежить від колективу тоі чи іншоі газети,чи будуть писати правду про наше життя!Особливо зараз,коли в УКРАІНІ панує корупція,злочинність,безправя і панібратсво між злодійськими кланами або роздор!БОРОТЬБА!Часом дивуюся,нахрена ім всім отим казнокрадам стільки бабла!Чи ти один з одним думаєш жимти по 100 років!!!Абсурд чи не так!Але скажу відіерто!Розиовляю з народом тут в ДРОГОБИЧІ,і знаєте що говорять,аби не гірше!Ось такі новини!Тоді нащо рагулям кращого життя вони ледвк виживають,але згідні зі всіма   вибриками "ПРОФФФЕСССОРА" ЯНУКОВИЧА і його воровскоі команди!УКРАІНА поступово катиться до УРКАіни!!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат