Таємниця «металевого паркану» переростає в черговий земельний скандал?

16.03.2012 18:13 РАТУША

Таємні земельні оборудки в Ужгороді ведуться безпосередньо на очах в ужгородців.

Тобто не   зовсім на очах, бо дорогі клапті міської землі спершу обносяться високою огорожею, заглянути за яку зовсім не просто. Особливо, якщо підходи до цього чатує сторож. Скажімо, як це відбувається на території Державного управління охорони навколишнього природного середовища, розташованого на вул. Швабській.

Ще влітку минулого року інформація про це з’явилася на деяких закарпатських Інтернет-ресурсах. Як відомо, Державне управління охорони навколишнього природного середовища, очолюване нині сином міського голови, у 90-ті роки отримало у своє розпорядження будівлю колишнього дитячого садка на вулиці Швабській. Відреставрована споруда разом із доволі пристойним шматком землі відійшла в користування екологів, які посадили там дерева, облаштували альтанку. З часом там планували збудувати їдальню для працівників та міні-готель для приїжджих (на три-чотири номери). Однак ці плани минулого року «обламалися».

На заваді став височенний металевий паркан, який одного чудового дня відгородив сад від решти світу. Як не намагалися журналісти одразу після встановлення з’ясувати призначення отієї конструкції, зробити їм це так і не вдалося.

Минув майже рік. Досі ніхто так і не знає, що ж відбувається за металевою стіною та хто дозволив звести цей паркан, а також як використають територію Держуправління і хто саме?.. Під час вівторкового брифінгу на запитання про це міський голова Віктор Погорєлов продемонстрував повне невідання, мовляв, про що йдеться?.. Після довгої паузи він висловив припущення, що... «там хлібокомбінат, можливо, щось будує».

Тож поки цю таємницю оберігають у тандемі обидва Погорєлови — очільник міста, що мав би знати, що і де в місті діється, а також ке­рівник управління, на території якого це «щось» діється — ужгородці схильні вбачати особисту зацікавленість обох чиновників і чекають, коли ж «таємницею металевого парку» зацікавляться правоохоронці.

ТЕГИ : андрій Погорєловвіктор погорєлов

Коментарі :


18.03.2012 14:57 алекс

Так напишіть "інформаційний запит" і будете точно знати хто газдує за парканом


18.03.2012 12:37 лопес

прокурори з в,березного приїдьте в ужгород і зясуйте що то за паркан і яка паскудь знову зазіхає на народну земельку досвід у цьому у вас є


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат