В Ужгороді представили нового голову Апеляційного суду

admin 16.03.2012 09:58 СОЦІО

Вчора Голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Леонід Фесенко представив суддівському корпусу Закарпаття новопризначеного голову Апеляційного суду Закарпаття Миколу Крегула.

Як зазначив Леонід Фесенко, Микола Крегула пропрацював управоохоронній і судовій сфері понад двадцять років,отже, є досвідченою, високопрофесійною людиною. До цього був заступником голови апеляційного суду Закарпатської області.
Голова облради від імені депутатського корпусу привітав Миколу Крегула з призначенням на посаду та побажав успіхів. Він зазначив, що закарпатська судова гілка влади - одна з найкращих в Україні. Тут працюють професіонали, знавці своєї справи,тому Миколі Крегулу буде легко працюватись на новій посаді,піднімати імідж не тільки судової системи Закарпаття, а робити ту законну справу, яку чекають тисячі закарпатців, звертаючись як до цієї інстанції.
Участь у представленні взяв і голова ОДА Олександр Ледида.
Відтак новопризначений голова Апеляційного суду Закарпаття тут же провів робочу нараду.

Прес-служба Закарпатської облради

admin

Коментарі :


16.03.2012 16:15 Засновник

Апеляційний суд Закарпатської обл. відмовляє засновникам Ужгородського коньячного заводу в поновленні на роботі.Люди яуі самі створили для себе робочі місця не можуть домогтися правди.Як взагалі Гісем міг звільняти засновників?І   чому апеляційний суд закриває на це очі? Пане голова апеляційного суду,візьміть ці справи на контроль та припиніть безаконня   хоча б в апеляційній інстанції.


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат