Порошенку вже приготували місце в п'ятірці на вибори від ПР, а Балозі? (ДОПОВНЕНО)

admin 05.03.2012 10:48 ПОЛІТИКА

Претендент на посаду міністра економіки Петро Порошенко може стати членом Партії регіонів. Про це пише газета Сегодня з посиланням на джерела в Партії регіонів.

За інформацією співрозмовника, це питання обговорювалося серед інших минулого понеділка на зустрічі Януковича з Порошенком.
"Якщо Петро Олексійович стане міністром економіки, то він увійде в п'ятірку списку Партії Регіонів", - сказав співрозмовник.
Також існує інформація про можливе приєднання до Партії регіонів Віктора Балоги й "Єдиного центра".
Джерела газети в Партії регіонів стверджують, що 17 березня, коли пройдуть з'їзди Партії регіонів і Сильної України, також пройде з'їзд Єдиного центра.
"Так, на березень заплановано з'їзд, і там має бути питання про входження деяких партій, але яких саме й скільки їх буде, поки не готовий відповісти", - сказав регіонал Михайло Чечетов.
Джерело в керівництві "ЄЦ" каже, що питання входження до Партії регіонів навіть не обговорювалося:
"На 3 березня в нас був запланований з'їзд, але його перенесли. Він має відбутися до кінця березня, але загальний настрій - ПР має сама визначитися, якою вона буде, а потім ми вже вирішимо", - сказали в ЄЦ.
"Якщо до неї залучать потужні реформаторські сили, ми готові вступити, але якщо це буде партія Богословської й Калашникова, то який сенс?! Хоча, з іншого боку, а куди ще йти? В опозицію з Тягнибоком?!" - сказав співрозмовник в ЄЦ.
Раніше повідомлялося, що в суботу президент прийняв главу МНС Віктора Балогу.
Офіційно це був звіт МНС, але неофіційно співрозмовник у керівництві ПР сказав, що саме на цій зустрічі все було вирішено.

pravda.com.ua
===================================================
В ПР кроме Тигипко ожидают Балогу и Порошенко

Через две недели в Партию регионов должны влиться «Сильная Украина» и «Единый центр».

17 марта должны состояться сразу три съезда партий: сначала «СУ» и «ЕЦ» примут решение о желании войти, а потом ПР примет их, пишет «Сегодня» со ссылкой на источники в руководстве Партии Регионов.

«Вопрос вступления этих партий — главный в повестке дня нашего съезда», — сказал источник. Первый зампред фракции ПР в парламенте Михаил Чечетов подтвердил информацию частично: «Да, на март запланирован съезд, и там должен быть вопрос о вхождении некоторых партий, но каких именно и сколько их будет, пока не готов ответить».

Официально о том, что решение принято, пока не говорят ни в одной из партий. Однако на прошлой неделе вице-премьер Сергей Тигипко сказал, что вопрос вхождения «СУ» в ПР не снят с повестки дня и что в марте будет съезд «силовиков». Впрочем, к моменту съезда все уже может решиться. Как сообщил нам источник в «СУ», в среду Тигипко собирает совещание, на котором и будет поставлена точка в этом вопросе.

В «Едином центре» неопределенности больше. Источник в руководстве «ЕЦ» сказал, что вопрос вхождения в ПР даже не обсуждался: «На 3 марта у нас был запланирован съезд, но его перенесли. Он должен состояться до конца марта, но общее настроение — ПР должна сама определиться, какой она будет, а потом мы уже решим. Если в нее привлекут мощные реформаторские силы, мы готовы вступить, но если это будет партия Богословской и Калашникова, то какой смысл?! Хотя, с другой стороны, а куда еще идти? В оппозицию с Тягнибоком?!». Впрочем, и здесь, скорее всего, дилемма уже решена. В субботу президент принял главу МЧС Виктора Балогу, о чем сообщил его сайт. Официально это был отчет МЧС, но неофициально источник в руководстве ПР сказал нам, что именно на этой встрече все было решено.

Еще одной сенсацией может стать вступление в Партию Регионов Петра Порошенко (точнее, возвращение — он был одним из основателей ПР в 2001-м). Правда, этот вопрос еще не решен, но, по информации от источника в руководстве ПР, это был один из вопросов, обсуждавшихся в прошлый понедельник на встрече Януковича с Порошенко. «Если Петр Алексеевич станет министром экономики, то он войдет в пятерку списка ПР», — сказал он.

Напомним, ранее, лидер партии "Сильная Украина", вице-премьер Сергей Тигипко, заявил, что партия проведет в марте свой съезд, на котором рассмотрит вопрос об объединении с Партией регионов.

Как известно, Президент Виктор Янукович заявил, что после слияния ПР с "Сильной Украиной" Тигипко, как минимум, будет зампредседателя партии.

lb.ua

admin

Коментарі :


05.03.2012 18:36 РЕЗИДЕНТ

Думаю,що ПОРОШЕНКО може стати членом .... П Р!А що йому губити!"РОШЕН"   - його шоколад!Бабло має,сімя є,діти також,людина живе для себе і сімі!Народ нікому не потрпібний!Кожний виживає сам як може!А вони оті всі "ЩИРІ УКРАІНЦІ" тільки на словах переживають нібито за простолюдей!А згадаєте мене як вони всі будуть обіцяти перед виборами до ВР - золоті гори для мас,тільки щоб знову бути у доброго "КОРИТА".І що дивно,вони пройдуть,бо наш народ БИДЛО і немає свого власного розуму,а робить те,що йому кажуть робити толстосуми!Отаке у нас тому і життя...ніяке!Хліб,цукор на чай,кусок сала,картопля,молоко ....оце є наша іжа!Поіхати на курорт - немає бабла"!ГІТЛЕР колись казав в своій книжці "МАЙН КАМФ" - що якщо бідака живе погано,то і чиновнитк не повинен жити на дуже широку ногу!ВОСІТИНУ СВЯТІ СЛОВА!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат