Вкрай голодний чиновник Ужгородської райради попався на хабарі

admin 25.02.2012 14:52 КРИМІНАЛ

Із заявою в міліцію звернувся молодий приватний підприємець з Ужгорода. Чоловік мав намір орендувати складське приміщення в одному з районів міста, яке відноситься до майна районного будинку культури.

Однак начальник відповідного відділу Ужгородської районної ради за сприяння підприємцю в оренді складу зажадав хабар – 3500 гривен

Про грошолюбивого чиновника заявник повідомив у міліцію й передвечірньої пори працівники УДСБЕЗ УМВС області затримали згаданого чиновника в його службовому кабінеті під час одержання хабара в розмірі 3500 гривень. Гроші вилучено, а сам злочин належним чином задокументовано. Наразі вирішується питання про порушення за даним фактом кримінальної справи за ч.3 ст.368 (одержання хабара в особливо великому розмірі) Кримінального кодексу України. Якщо вину затриманого чиновника буде доведено в суді, йому загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна, повідомили Закарпаття онлайн в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

admin

Коментарі :


25.02.2012 20:40 СНАЙПЕР

А у нас на районах,ЛЬВІВСЬКОГО повіту,злапали на гарячому архітектора района який брав за якусь там ділянку аж 3 000 баксів!А головою тут Р Д А є такий собі "щирий регіонал " МИХАЙЛО СЕНДАК!Був у трьох партіях!Служив і ЮЩЕНКУ,і ТИМОШЕНКО а тепер у наймах у самого "прохффессора"ЯНУКОВИЧА!Не знаємо,що тепер буде з цим СЕНДАКОМ,бо ж підлеглого підловили на хабарі.....Всі мовчать!Сидять як миші!Треба доповісти до "проффессороа" що його підлеглий з районів,так його підставив!!Ото буде циркова комедітрагедія!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат