На чию користь нині помирає Ужгородський коньячний завод? (ДОКУМЕНТ)  

admin 07.02.2012 11:31 ПОЛІТИКА

Ужгородський коньячний завод сьогодні перебуває у стані припинення підприємницької діяльності. Така інформація розміщена у відкритій базі Єдиного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, що на сайті Міністерства юстиції.

Як зазначається у даних про «Орендне підприємство Ужгородський коньячний завод (ОП Ужгородський коньячний завод»), 23 вересня минулого року засновники юридичної особи прийняли рішення припинення юридичної особи, яке пов’язане з реорганізацією.

Водночас у графі «Дані про перебування юридичної особи» зазначається – «у стані припинення підприємницької діяльності».

Мова йде саме про Ужгородський коньячний завод, оскільки контактні дані, вказані у Реєстрі, повністю співпадають із тими, котрі зазначені на офіційному сайті ОП «Ужгородський коньячний завод».

Нагадаємо, останнім часом краєм активно ширяться чутки, нібито нинішній директор та головний акціонер Ужгородського коньячного заводу Володимир Гісем уступив свою долю у частці підприємства старшому сину Президента України.

На самому підприємстві ці чутки не підтверджують, однак і не спростовують.

«Час Закарпаття»

http://chas-z.com.ua/economics/uzhgorodskiy-konyachniy-zavod-likvidovaniy-dokument

admin

Коментарі :


07.03.2012 22:07 засновник

Засновники коньячного заводу рішення про припинення не приймали. Рішення було прийнято голосами найманих працівників,що є незаконно. Це намагання гісема рейдерським методом змінити засновників. Закон говорить, що рішення про реорганізацію приймають засновники. але ми живемо в україні, де можна все.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат