Пожежники врятували 4 дітей від вогню в Ужгороді (ПОЖЕЖНА ХРОНІКА)

admin 14.12.2012 11:08 СОЦІО

Що горіло у Закарпатті, чи є жертви, які збитки і причини.

13 грудня о 19.35 поступило повідомлення, про те   що при спалюванні сміття в своєму дворогосподарстві отримав опіки гомілки ІІ-ІІІ ступеня чоловік 1961 р.н., за адресою: Тячівський район, с.Тарасівка, вул. Жовтнева. Потерпілого доставлено до Тячівської ЦРЛ. Підрозділи ТУ МНС на місце події не залучались.

13 грудня о 10.53 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Іршавський район, с. Хмельник, вул. Центральна. Пожежею пошкоджено електропобутову техніку та речі домашнього вжитку. Прямий збиток -   10 000 грн. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутового приладу.

13 грудня о 12.12 сталася пожежа в підсобній будівлі ТОВ «Партнер», за адресою: Мукачево, вул. Берегівська - об’їзна. Пожежею знищено   паперові відходи. На місці пожежі виявлено тіло загиблого гр. 1964 р.н., водія навантажувача ТОВ «Партнер», який мешкав в м. Мукачево, вул. Радянська. Причина смерті, прямий збиток та причина пожежі – встановлюються.

13 грудня о 17.13 сталася пожежа в надвірній споруді за адресою: м.Рахів, вул. Шевченка. Пожежею пошкоджено перекриття та стіну споруди. Причина пожежі та збитки встановлюються.

13 грудня о 17.16 сталася пожежа в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку за адресою: Ужгород, вул. Грушевського. Пожежею пошкоджено побутову техніку та речі домашнього вжитку. Прямий збиток та причина пожежі – встановлюються. На пожежі врятовано 4 дітей та евакуйовано 5х дорослих   людей.

13 грудня о 20.58 сталося загоряння сміття на сміттєзвалищі «ЕКІОР», за адресою: Іршавський район, с. Дубрівка. Пожежею знищено 50 м. кв. сміттєзвалища. Прямий збиток та причина пожежі – встановлюються.

13 грудня   о 23.30 сталася пожежа в будівельному вагончику ТОВ «Данте», за адресою: Ужгород, вул. Осипенка. Пожежею пошкоджено вагончик. Прямий збиток та причина пожежі – встановлюються.

14 грудня о 00.47 сталася пожежа в літній кухні за адресою: Воловецький район, с. Буковець. Пожежею пошкоджено крівлю та домашнє майно. Прямий збиток -   15000 грн. Причина пожежі – встановлюється.

admin

ТЕГИ : пожежаЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат