Угорщина подарувала Закарпаттю 4 карети "швидкі допомоги" й 1 пожежну машину

admin 11.12.2012 15:58 ПОДІЇ

Вчора ввечері з Угорщини до митного поста «Лужанка», зони діяльності Чопської митниці, прибули 4 швидкі допомоги та 1 пожежна машина, як гуманітарна допомога населенню Закарпаття.

Отримувачем зазначених транспортних засобів є управління Закарпатської реформатської церкви у м.Берегове. А відправником гуманітарних автомобілів зазначена угорська ремонтна виробнича сервісна та торгова компанія зі столиці Угорщини - Будапешта.
Як розповів начальник м/п «Лужанка» Михайло Колотило, митне оформлення зазначеного гуманітарного товару проведено інспекторами без сплати митних зборів, як це передбачено вітчизняним законодавством. Отримувач гуманітарки пред’явив митникам рішення Комісії з питань гуманітарної допомоги при Кабміні України про визнання цих товарів гуманітарною допомогою, яке прийнято у листопаді п.р. Також надані підтвердження регіональної комісії області про визнання цих автомобілів гуманітарною допомогою. Тож, чопські митники оформили в першочерговому порядку дані автомобілі на українсько-угорському кордоні та направили до внутрішнього підрозділу для остаточного оформлення всіх необхідних документів.
Від отримувача гуманітарної допомоги ми дізналися, що по одній швидкій допомозі буде направлено для обслуговування населених пунктів Ужгородщини та Мукачівщини, 2 автомобілі – для Берегівщини. Пожежна машина поїде в Мукачівський район.

Вікторія Сенгетовська,прес-секретар Чопської митниці

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат