КРИМІНАЛЬНА хроніка дня

Rionews 10.12.2012 17:06 ПОДІЇ

Пішохід потрапив під колеса автомобіля й опинився у комі, на Ужгородщині внаслідок пожежі загинуло двоє людей, мисливець підстрелив на полюванні свого товариша, міліція затримала цигарок на 137 тисяч гривень. На Перечинщині виявили врізку в нафтопровід.

У неділю на автодорозі Ужгород-Перечин в с.Невицьке Ужгородського району сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками. Житель Ужгородщини, керуючи автомобілем «Форд», скоїв наїзд на пішохода, 49-річного жителя Невицького. Потерпілий в стані коми опинився в реанімації обласної лікарні, а машина, що його покалічила, затримана на штрафмайданчик міліції.

***
Коли сусіди навідалися зранку в будинок 48-річного жителя с.Невицьке Ужгородського району, то виявили в хаті страшну картину—бездиханні обгорілі тіла самого власника оселі та його 52-річної співмешканки.

На місце пригоди викликали міліцію та медиків. Як з’ясувалося, покійні зловживали алкогольними напоями. Через борги в хаті відключили електропостачання, тож вони грілися стеариновими свічками. Вочевидь, звечора знову хильнули зайвого, закурили в ліжку й поснули, а від недокуреної цигарки зайнялося ліжко й виникла пожежа… Зовнішнім оглядом обох тіл ознак насильницької смерті не виявлено, її причину повинна встановити судмедекспертиза.

***
У минулі вихідні за наданням медичної допомоги в Ужгородську міську лікарню звернувся 49-річний ужгородець, в якого лікарі діагностували вогнепальне поранення грудної клітки, плеча та носа. На щастя, рани виявилися неглибокими й після надання медичної допомоги пацієнта відпустили додому.

Про пригоду лікарі повідомили в міліцію й правоохоронці з’ясували обставини, за яких було поранено ужгородця. Обідньої пори потерпілий полював на фазана біля с.Сторожниця Ужгородського району разом зі своїм гостем, жителем Вінниччини. Побачивши птицю, вінничанин здійснив по ній постріл, але заряд шроту зрикошетив і випадково зачепив згаданого ужгородця… Рушницю міліція вилучила для з’ясування обставин справи.

***
В ході профілактичної спецоперації «Перевізник, зима 2012» працівники міліції зупинили удосвіта на вулиці Міжгір’я автомобіль «Рено» під керуванням жителя Івано-Франківська. Водій перевозив з Івано-Франківська у Виноградів 15 тисяч пачок цигарок на загальну суму понад 137 тисяч гривень, однак товарно-супровідні документи, які він пред’явив, викликали в стражів порядку сумнів щодо їх достовірності. Цигарки правоохоронці вилучили до з’ясування обставин справи.

***
Чергову несанкціоновану врізку в російський нафтопровід, який пролягає через територію Закарпаття, виявили на Перечинщині. Під час обходу труби охоронці підприємства виявили біля сміттєзвалища поблизу с.Сімер Перечинського району на глибині півметра в землі приварений в трубу кран. Про пригоду повідомили в міліцію. Витоку солярки та загрози навколишньому середовищу немає. Зловмисників, які скоїли незаконну врізку, розшукують правоохоронці.


За матеріалами сайту УМВС України у Закарпатській області

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат