Ужгородські вулиці продовжують «вирізувати». Після Швабської дерева зникли і на Мукачівській  

07.12.2012 15:08 РАТУША

У попередньому номері газети ми повідомляли про дивні підходи міських господарників до реконструкції Швабської, яку повністю «оголили», знищивши геть усі зелені насадження, а також низки інших ужгородських вулиць, на яких ведеться невмотивована вирубка.

Та не встигло, як кажуть, висохнути чорнило на пері, як тему продовжили комунальники, які поспіхом «вирізали» Мукачівську, прибравши з неї понад 20 дерев. До речі, дерева там нещодавно кронували.

Начальник Департаменту міського господарства Олексій Касперов пояснив, що такі дії передбачені проектом реконструкції цієї вулиці, яку «озеленять» навесні. А кронували дерева, мовляв, перед початком ремонту дорожнього покриття, бо поспішали, й коли ремонт вулиці вже завершений, розпочали планове вирізання дерев...

На жаль, дедалі очевиднішим стає те, що через абсурдні дії влади Ужгород поступово з зеленого і квітучого колись міста перетворюється на занедбаний пустир, незважаючи на те, що місто посідає друге місце в державі за забрудненістю повітря і вже на сьогодні йому катастрофічно бракує зелених насаджень.

ТЕГИ : віктор погорєловозеленення

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат