Понад мільярд гривень пішло на формування дотацій обласного бюджету Закарпаття

admin 07.12.2012 12:12 СОЦІО

Що стосується фінансових завдань, доведених Мінфіном України, то станом на 6 грудня п.р. Чопська митниця виконала у сумі 1 млрд. 374 млн.грн., з яких 98% направлено на формування дотацій обласного бюджету.

Чопська митниця підбила підсумки своєї роботи за 11 місяців 2012 року. На початку робочої наради керівного складу начальник митної установи Олександр Похилько в урочистій обстановці вручив 27 курсантам, колишнім випускникам митної академії, погони (згідно наказу ДМСУ їм присвоєно спеціальне звання – інспектор митної служби ІV рангу), а 4 новоприйняті працівники склали присягу державного службовця. Митний генерал побажав молодому поколінню інспекторів і надалі сумлінно виконувати свої посадові обов’язки, дотримуватися етики у спілкуванні з громадянами, набувати навички та демонструвати відмінну результативність і самоорганізацію.

Що стосується фінансових завдань, доведених Мінфіном України, то станом на 6 грудня п.р. Чопська митниця виконала у сумі 1 млрд. 374 млн.грн., з яких 98% направлено на формування дотацій обласного бюджету. Нині   на 66% здійснюється митне оформлення товарів з використанням процедури електронного декларування. «Такий показник свідчить про те, що суб’єкти ЗЕД добре сприймають реформи митної системи та готові співпрацювати з митницею чесно і прозоро», - підкреслив перший заступник начальника митниці Анатолій Ципящук. Він також поінформував присутніх, що Чопська митниця займає одне із провідних місць серед митних органів із запровадження системи електронного декларування, яка значно пришвидшує митне оформлення товарів.
За правоохоронний напрямок роботи прозвітував заступник начальника митниці-начальник СБК та ПМП Юрій Федорчук. Тож, за звітний період чопські інспектори запровадили 2640 протоколів   про порушення митних правил на 62,1 млн.грн. Розглянуто 319 адміністративних справ про ПМП, за результатами яких до порушників митного законодавства застосовані штрафні санкції на півмільйона гривень. Порушено 16 кримінальних справ на суму 4,7 млн.грн. Передано на розгляд суду 2307 справ на суму 60,4 млн.грн. та отримано рішення суду по 2746 справах про ПМП (з урахуванням справ минулих років)   на суму 90,9 млн.грн. З цієї суми   на 50,1 млн.грн. застосовано конфіскацію,   на 4 млн.грн накладено штрафів   по 589 справах.
У листопаді п.р. більшість правопорушень були пов’язані з недекларуванням товарів - 98 справ на суму 1,2 млн.грн.; порядку проходження митного контролю в «зеленому коридорі» - 22 справи та приховування товарів - 18 справ на суму 1,5 млн. грн.

Вікторія Сенгетовська,
прес-секретар Чопської митниці

admin

ТЕГИ : Чопська митницяЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат