1 грудня в Ужгороді відкриють сезон ковзанів

admin 23.11.2012 15:45 ПОДІЇ

Урочисте відкриття сезону на ковзанці поблизу «Дастору» в Ужгороді відбудеться у суботу, 1 грудня. Розпочнеться воно об 11.00 хокейним матчем за участі минулорічного чемпіона Закарпаття «Шахтарських барсів», а потім, із 12.00, будуть власне урочистості до старту сезону – із ведучими, конкурсами й призами.

Про це в прес-центрі «Закарпатської Правди» розповіли президент Федерації хокею Закарпаття Василь Ябрик та директор ковзанки «Ice land», головний тренер дитячої хокейної команди Андрій Максимович. За їхніми словами, цьогоріч знову залишаться в силі безкоштовні катання для груп школярів (включно з безкоштовною орендою ковзанів) – з 9-ї до 11-ї у будні. Причому якщо раніше діти могли приходити лише з педагогами, то зараз супроводжуючим для групи може бути й хтось із батьків. Взагалі , цю систему безкоштовного відвідування на «Ice land» хочуть іще відпрацювати, щоб вона була зручною для всіх. До слова, малюки зростом до 1м 20 см можуть кататися «на шару» будь-коли.

Варто зауважити, що за теплої пори року «Ice land» трохи реконструювали: замість тимчасових конструкцій, у яких розміщувалися кафе та прокат ковзанів, зробили стаціонарні. Тож тепер на катку можна буде в теплі й затишку перевдягнутися та зігрітися чашечкою гарячої кави чи чаю. А в решті ковзанка працює в торішньому режимі: з 9.00 до 22.00, за 45 хвилин треба заплатити 20 грн. у будні й 25 – у вихідні, оренда ковзанів на 1 сеанс – 15 грн.

Утім, на «Ice land» можна не тільки покататися, а й грати в хокей. Дорослі команди в рамках чемпіонату області планують влаштовувати турніри чи не кожні вихідні, а в дитячі групи продовжується набір хлопчиків 2003 – 2006-го років народження. Діти займаються 5 разів на тиждень, включно з суботою, і теплої пори року продовжують тренуватися – їздять на спортивні збори, займаються на ролердромі, в спортзалі й басейні. Якщо хтось хоче записати дитину в хокейну секцію – звертайтеся за телефоном: 050-502-01-56.

Залишається додати, що цьогоріч катки працюватимуть не лише в Ужгороді й Тячеві, а й новий у Мукачеві. Урочисте відкриття останнього планується на середину грудня. А на старт сезону в обласному центрі Василь Ябрик та Андрій Максимович наступної суботи запрошують усіх охочих.

admin


За матеріалами Прес-центр «Закарпатської Правди»

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат