Як отримати максимум з TEDxUzhgorod?

Організатори 23.11.2012 11:58 ДОЗВІЛЛЯ

Єдина річ, яка Вам насправді буде потрібна цієї суботи, – це Ваші очі та вуха, а також відкритий розум (та декілька візиток або листків паперу). Ви можете бути певні, цього вам достатньо. Ми б хотіли аби це була трохи «інша» подія – новий початок, новий старт. Тому ми маємо для Вас кілька порад як сповна відчути TEDxUzhgorod. Вони базуються на досвіді участі в інших великих або малих TED-івентах.

Як уже писав Rionews, у суботу, 24 листопада об 11.00 в Ужгородському замку стартує TEDxUzhgorod.

Програму читайте тут.

А наразі — дізнайтеся, як отримати максимум з TEDxUzhgorod  

Головне: бажання спробувати щось нове та хороший настрій
Ви можете бути певні, що Вас очікує день повний цікавого досвіду. TED конференції веселі, але вони також і глибокі. Не плануйте піти рано, тому що хочете ще щось встигнути цього дня – відведіть весь день для TEDxUzhgorod, і нехай всі знають, що Ви в цей день зайняті. Виступи спікерів чітко лімітовані (3-18 хвилин), тож Вам потрібно буде сконцентруватись, та не думати про що-небудь ще.

Вимкніть свій телефон та комп’ютер

Телефони ніколи не дзвонять на TED. Дозвольте собі сповна насолодитись моментами та аби Вас нічого не турбувало ззовні. Будь ласка, пам’ятайте, що в конференц-залі слід вимкнути телефон або хоча б перевести його в безшумний режим.

Вам не потрібний буде комп’ютер. Сфокусуйтесь на людях, що навколо Вас, воно того варте! Насолоджуйтесь перебуванням з іншими!

Вам не потрібний піджак чи вечірня сукня



Згідно з чудовими правилами TED краватки заборонені. Тому краще всього одягніть те, що Вам подобається та відчувайте себе комфортно.

Залишіть куріння назовні

Куріння заборонене в приміщенні УКУ. Місце для любителів сигарет та сигар знаходиться зовні приміщення. Ви можете поспілкуватись із людьми і там.



Їжа та розваги

Не забувайте, що субота буде складним днем. Кава, напої та закуски будуть приготовані так, аби ніхто не був голодний чи спраглий. Під час кава-перерв Вас також чекає кілька сюрпризів.

Зустрічатись з людьми набагато важливіше, а ніж займатись нетворкінгом
Усі учасники суботньої події особливі – включно із Вами. Не забувайте про це! Частина TEDx магії – це зустрічі з новими людьми. І це не означає, що повинні відбуватись бізнес-зустрічі чи прямі продажі. Це буде сором та девальвація всієї ідеї – TED означає набагато більше! Використайте цю можливість і знайдіть інше місце в залі після перерви, аби зустріти ще більше нових людей.

Все наше суспільство потребує свіжого натхнення, безкорисливого ентузіазму та обміну цим. Залишіть перевірені способи мислення за межами TEDxLviv та дайте більше місця емоціям та уяві. Не дозволяйте людям стояти самим, знайомтесь та спілкуйтесь з ними.

Що робити, якщо Ви запізнюєтесь?
Не зважайте, просто приходьтете! В програмі більше, ніж достатньо цікавих речей протягом всього дня.

І до зустрічі на TEDxUzhgorod «Рух вперед: Люди і технології»!

Організатори

ТЕГИ : TEDxUzhgorod

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат