TEDx пройде в Ужгороді!

admin 22.11.2012 11:32 ДОЗВІЛЛЯ

“Ідеї, які варті поширення”, — саме під таким гаслом проводяться конференції TEDx. Події формату TEDx користується у світі надзвичайною популярністю, в Україні подібні заходи проходять лише в кількох містах. В Ужгороді така подія відбудеться 24 листопада 2012 року під назвою TEDxUzhgorod.

TED — це щорічна конференція, на яку запрошуються видатні мислителі та діячі світу, щоб поділитися тим, що їх найбільше захоплює. TED означає Technology, Entertainment, Design (Технології, Розваги, Дизайн) — три широкі тематичні сфери, що разом формують наше майбутнє. Доповідачами на TED є люди з різних сфер життя: керівники, науковці, митці, філософи,музиканти, спортсмени, дизайнери. TEDx — це проект, що проводиться у форматі TED, але є незалежним. Для проведення події TEDx у своєму місті потрібно отримати ліцензію.

На TEDxUzhgorod виступлять: Петро Бобонич, Федір Шандор, Олег Григор’єв, Роман Голубовський, Ігор Сусяк, Юрій Резвий, Павло Чучка та інші. Зокрема доповідачі будуть з Ужгорода, Мукачева, Львова, Івано-Франківська.

Зокрема на TEDxUzhgorod говоритиметься про:

- Інвезивні глюкометри, прилади для вимірювання рівня глюкози в крові, які винайшов ужгородець. Цей прилад є надзвичайно важливим для людей хворих на цукровий діабет.

- Можливість автомобіля їздити на звичайній рослинній олії.

- Специфіку суїциду, причини самогубства та методологію їх виконання.

- Роботів, які можуть слідкувати за безпекою життя людей. Відбудеться також демонстрація можливостей цих передових технологій.

- Як виконання безкоштовної роботи приносить не тільки задоволення людині, а і робить її відомою, та ще і дає можливість подорожувати.

- Про сприйняття інформації і усвідомлення того, що кожна людина є важливим елементом в ланцюгу її передачі.

Захід відбудеться 24 листопада в приміщенні Ужгородського замку. Більше деталей про захід на сайті TEDx

admin

ТЕГИ : УжгородTED

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат