Платники податків звітують через Інтернет у закарпатській Свалявщині

21.11.2012 11:06 ПОДІЇ

На думку начальника Свалявської МДПІ Ганни Лендєл, це свідчить про те, що суб’єкти господарювання вже оцінили  переваги дистанційного спілкування з податківцями.  

У Свалявській МДПІ організовано роботу з оформлення пакету документів, необхідних для отримання електронних ключів. Суб’єкти господарювання можуть звернутися  до працівників Центру з обслуговування платників податків, де  їх проконсультують щодо особливостей оформлення ключів електронного цифрового підпису та нададуть практичну допомогу в заповненні документів. А представник Центру сертифікації електронних ключів при ДПС у Закарпатській області для зручності платників податків виїжджає в інспекцію, де проводить прийом реєстраційних документів. От і днями свалявчани отримали безкоштовно ще 100 ключів електронного цифрового підпису.
Свалявська міжрайонна державна податкова інспекція запрошує всіх бажаючих скористатися сервісом від податкової служби та отримати безкоштовно електронні ключі для подання звітності через Інтернет. Більш детальну інформацію можна отримати за номером телефону у Сваляві  2-45-07.


За матеріалами Свалявської МДПІ

ТЕГИ : податки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат