Понад 8 млн гривень відшкодувала Закарпатьска податкова за кримінальними справами

admin 13.11.2012 09:12 КРИМІНАЛ

На Закарпатті податкова міліція викрила 65 злочинів, з яких 58 (89,2%) – тяжкі та особливо тяжкі злочини у сфері оподаткування. За порушеними кримінальними справами відшкодовано 8,1 млн. грн. збитків. Розслідувано та направлено до суду 54 кримінальні справи. Про це повідомили у Державній податковій службі у Закарпатській області.

Попереджено 14 спроб незаконного відшкодування ПДВ на суму 5,7 млн. грн. За встановленими фактами порушено 6 кримінальних справ. Під кримінальним провадженням перебуває 2,1 млн. грн. необґрунтовано заявленого до відшкодування ПДВ.

Виявлено та знешкоджено діяльність 1 конвертаційного центру. У результаті відпрацювання суб’єктів господарської діяльності реального сектору економіки, які користувались їх послугами, донараховано 4,2 млн. грн. податків.

Припинено діяльність 16 підпільних виробництв товарів промислової групи, з яких 9 – з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв.

Із незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 9,1 млн. грн., з яких 5,4 млн. грн. – товари підакцизної групи.

admin

ТЕГИ : ПодатковаЗакарпаттякримінальна справа

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат