УДАР пропонує Опозиції скинути Януковича

Українська правда 29.10.2012 11:30 ПОЛІТИКА

Партія "УДАР" пропонує демократичним силам ухвалити план спільних дій в парламенті нового скликання, його мають підписати лідери опозиційних сил, а також всі депутати.

Партія зазначає, що першочерговими завданнями Плану спільних дій "Європейське майбутнє України" є перетворення України на повноцінну європейську демократичну державу, злам існуючої корупційної системи та запровадження нових правил функціонування політичної та економічної систем країни
Серед змін до українського законодавства партія створити незалежне Антикорупційне агентство, яке під наглядом громадянського суспільства розпочне антикорупційну люстрацію.
"Ухвалимо закон України про порядок імпічменту президента та створимо Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань усунення президента Януковича від влади. Почнемо процедуру імпічменту чинного глави держави", - йдеться в заяві.
Партія пропонує ухвалити, щоб законопроект, підтриманий 150 тисячами громадян України, розглядатиметься парламентом першочергово, запровадити народне вето, тобто надання громадянам права скасовувати на референдумі рішення органів державної влади і місцевого самоврядування.
Пропонує також запровадити інститут народного вотуму недовіри, який дасть громадам можливість ухвалювати на місцевому референдумі рішення про недовіру та звільнення голови місцевої держадміністрації, керівника міліції і податкової, прокурора, судді.
Про пропонує також встановити кримінальну відповідальність для тих депутатів, які голосують за інших депутатів, запровадити проведення виборів міських голів у два тури, спрямувати до місцевих бюджетів 100% надходжень від податків на доходи фізичних осіб, нерухомість і землю, та перерозподіливши надходження від решти податків для забезпечення потреб громад.
УДАР виступає за позбавлення президента і парламенту права призначення суддів та звільнити суддів з-під тиску виконавчої влади. Усі судді мають призначатися Вищою радою юстиції. Її склад має формуватись виключно на З’їзді суддів України.
Пропонує також звести до мінімуму кількість державних органів, які мають дозвільні, контрольні та каральні повноваження, скоротити кількість податків до 7, спростити їх адміністрування, для новостворених підприємств – на 3 роки, для створених на депресивних територіях і на селі – на 5 років.
УДАР виступає за проведення пенсійної реформи, яка передбачатиме єдиний для всіх порядок нарахування пенсій та ліквідацію спеціальних пенсій для високо посадовців, посилити відповідальність за дискримінацію жінок при працевлаштуванні, оплаті праці, підвищенні по службі.
Пропонує ухвалити закони, що регулюватимуть ринок землі і захищатимуть права селян при операціях із землею. Лише після введення в дію цих законів допустимо знімати мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення – гарантувавши, що вона буде продаватися лише громадянам України.
Пропонує також скасувати "мовний закон", денонсувати "Харківські угоди" та інші домовленості, які шкодять стратегічним національним інтересам України, забезпечити підписання та ратифікацію угоди про асоціацію з ЄС, включно із створенням зони вільної торгівлі, створимо умови для запровадження безвізового режиму з країнами ЄС.

Українська правда

ТЕГИ : вибори 2012Українська правдавіктор януковичУдарОб'єднана опозиція

Коментарі :


30.10.2012 15:20 СНАЙПЕР   ЛЬВІВСЬКА

Я проголосував спокійно в школі 16 м.Дрогобича там де і прописанийокруг.Все пройшло спокійно,без пригод.По 121 округу пройшов представник опозиціі РОМАН ІЛИК!Людина не бідна.Кандидат мед.наук.А хто йде з бідноти - НІХТО!Щоправду тут у нас голубих пєтухів не люблять.Але є і такі,які тут голосували за представників ПР!"Украінська правда" взявши інтерв*. у генерал-майора МОСКАЛЯ про   Розинську,почла журналістка таке " Розинська!Пішла вона на х...й"!Я згоден з ним на 100 %.А то ЧМО ,бувший охоронник Кучми - Мельниченко,я думав,що він порядний і воістину чесний,а то ЧМО!Правду заявив якось,що Кучма йому відвалив за мовчання по ГОнгадзе 2 млн.баксів!Чомусь впевнений,що тепер треба брати оту всю кримінальну і безграмотну братію в КИЄВІ за яйця і гнати в   шию.....Не забути взяти з собою того дауна - Нестора Шуфрича,Ганзі Герман,Боголсловську і всіх тих прихлєбатєлєй!З повагою до ВАС.Привіт всім з терен Львівськоі області!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат