Томенко: Батьківщина Чучку не підтримує

26.10.2012 21:26 ПОДІЇ

Заступник голови партії «Батьківщина» Микола Томенко назвав фальсифікацією листівку, яку в останній день агітації розкидають Ужгородом. У тексті листівки (без жодних вихідних даних) – ніби-то звернення від Юлії Тимошенко до ужгородців з проханням проголосувати за Павла Чучку.  

«Ті закарпатські політики, які зацікавлені, щоб їхні фінансові або родинні групи були представлені у парламенті, йдуть на всі методи боротьби. Думаю, було б чесно і справедливо, якби Віктор Балога та ЄЦ, який фінансово та організаційно підтримують Павла Чучку на виборах, відкрито оголосили про це. Тому що «Батьківщина» не має жодного відношення до П.Чучки. Ще раз хочу наголосити, що Юлія Тимошенко передала власний підпис під словами підтримки єдиному кандидату від «Батьківщини» - Андрію Сербайлу», - сказав Микола Томенко.  

Він також зазначив, що лідерка «Батьківщини» наразі перебуває у лікарні, а не в колонії, як це зазначено у листівці. «Це дрібниця на фоні того, що провокацію у вигляді цієї листівки зроблено в останній день і розраховано на довірливих мешканців Ужгорода. Але усім глибоко мислячим людям зрозуміло, що лідером для прихильників «Батьківщини» є саме Андрій Сербайло», - каже М. Томенко.


За матеріалами Заголовок

ТЕГИ : Павло ЧучкаМикола Томенковибори 2012ЗакарпаттяУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат