Кандидат Чучка вимагає 50 тисяч доларів за злите відео, де він матюкається (ВІДЕО)

"Новини Закарпаття" 25.10.2012 14:08 ПОДІЇ

Історія з розміщенням в Інтернеті скандального відео, на якому Павло Чучка, один із кандидатів у народні депутати по 69-му виборчому округу, під час запису телевізійного виступу матюкається і кривляється, отримала таке ж скандальне продовження.

Відразу ж після появи ролика в мережі, штаб кандидата в депутати від партії «Єдиний Центр» Павла Чучки почав активний пошук людей, причетних до «злиття» відео. Зокрема, в число підозрюваних потрапили оператор і людина, яка монтував даний відеоролик. До обох приїжджали так звані «групи швидкого реагування». На чолі «братків» був екс-секретар Ужгородського міськвиконкому, а нині довірена особа кандидата Чучки Віктор Щадей, чий голос, до речі, чітко чути на скандальному відео.

За словами одного з телевізійників - колеги оператора, який знімав для Павла Чучки відеоролик, «братки» зажадали від знімальної групи компенсацію в розмірі 50 тисяч доларів - по долару за кожен перегляд на YouTube. Термін виплати боргу визначили в один тиждень. Далі, у разі несплати, пообіцяли «закопати в лісі».

Звертатися у правоохоронні органи за допомогою «братки» телевізійникам наполегливо не рекомендували: «вони все одно вам не допоможуть, тільки додаткові проблеми знайдете».

Віктор Щадей також в цинічній формі пообіцяв телевізійникам біля корчми Чучки встановити символічний хрест: «Вони «злили» не те відео»...

Члени групи, яка виконувала зйомку відеоролика кандидата Чучки, всерйоз налякані і говорять, що «відео не «зливали» і уявлення не мають, як воно потрапило в інтернет». На даний момент вони шукають «дах», який може допомогти «зам'яти» конфлікт і сподіваються, що після виборів все якось владнається.

"Новини Закарпаття"

ТЕГИ : вибори 2012Павло Чучка68 округЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат