Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 25.10.2012 08:30 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 25 жовтня. День обіцяє бути вдалим для у сіх без винятку починань, якщо його ранок розпочати чашечкою ароматної свіжозвареної кави. Не розчаровуйтесь через дрібниці і тоді хороший настрій та успішне завершення всіх розпочатих справ вам гарантовано! В жодному разі не сидіть склавши руки, а швиденько допивайте свій улюблений напій і гайда до справ!

Цитата дня: У прекрасних людей навіть осінь прекрасна. (Плутарх)

25 жовтня 2012 року по Закарпатській області: Хмарна погода, вдень місцями невеликий дощ. Вранці подекуди туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 9-14°.
По м. Ужгород: Хмарна погода без істотних опадів. Вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 12-14° тепла.

За православним календарем 25 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Амфилох )Амфилохий), Анастас (Анастасий), Андромах, Андроник, Анфия, Диодор, Дионис (Дионисий), Домника, Євстафій, Іван (Іоанн), Кузьма (Косма), Макар (Макарий), Максиміліан, Малфефа, Мартин (Мартін), Микола, Пров, Тарас (Тарасий), Тарах, Феодосій і Ясон (Иасон).


Сьогодні також:
Європейський день цивільного права

Цей день в історії

1586 — Шотландська королева Марія Стюарт засуджена до смерті.
1762 — Катерина II повеліла заселити малообжиті райони Росії, у тому числі й Україну, іноземцями.
1839 — У Манчестері виданий перший у світі залізничний розклад.
1897 — Перший футбольний матч зіграний у Росії.
1921 — розпочався Другий зимовий похід.
1929 — Курс проданих напередодні на Нью-йоркській біржі 13 мільйонів акцій впав на 90 %, що викликало паніку у Нью-Йорку та інших містах світу. Цей день увійшов у історію як «чорна п'ятниця» і став початком економічної кризи, що охопила розвинуті західні держави.

Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Мукачівська хорова школа
25 жовтня — майстер-клас   композитора   Лесі Дичко,   народної артистки України, лауреата Шевченківської премії, професора.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Віталія Григор’єва.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

«Доміон»
До 25 жовтня — «Мій   пацан». Поч. о 14.10, 18.20 та 20.20. «Спадок Борна».
Поч. о 12.00, 16.10 та 22.20.

«Перемога»
До 25 жовтня — «Дикуни». Поч. о 10.00, 15.50, 18.10 та 22.10. «Відважна» 3D. Поч. о 12.10. «Оселя зла 5» 3D. Поч. о 14.00 та 20.20.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Ретроспективна виставка Емми Левадської “Карпатський гомін” (паперова графіка, витинанки, аплікація, писанки, лоповки).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка творів образотворчого мистецтва «Ужгород у полотнах закарпатських художників» та фотохудожніх робіт В. Балеги «Мій Ужгород».  
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Зараз не варто брати на себе надто багато зобов'язань і що-небудь обіцяти. Напевно у вашому оточенні є люди, охочі скористатися вашими здібностями або зв'язками. Перш ніж починати з ними партнерські відносини, чесно відповідайте для себе - чого ви дійсно чекаєте від цих відносин. Чудовий день для відвертої розмови з людиною, яка на це заслуговує.
Телець. Сьогодні зранку вам варто широко посміхнутися близьким людям, а ще краще подарувати поцілунок. Адже заданий тон з ранку багато в чому визначає успіхи майбутнього дня. Те саме стосується вашого начальства і колег (але без поцілунків). Чим старанніше і відвертіше ви будете поводитися, тим буде краще для всіх і в першу чергу для вас!
Близнюки. День цілком сприятливий для зміни обстановки. Тому наполягайте на своїй кандидатурі в питанні відряджень, особливих доручень. В офісі зараз від вас мало толку. Також ви не повинні забувати про свій психологічний баланс і рівновагу. Від вашого настрою, на жаль, може залежати ваш добробут. Тому тримайте себе в руках.
Рак. День сприяє вирішенню низки господарчих питань. Кохані можуть як засмутити, так і порадувати. Не варто занадто близько до себе підпускати чужих людей. Особливо це стосується тих, хто має сильніший характер. Вам загрожує потрапити в лапи емоційної залежності від іншої людини і тим самим втратити самоідентифікацію і особисті орієнтири. Будьте собою!
Лев День, що дивним чином передбачає зустріч з цікавими людьми і відвідування ряду заходів. Кому, як не вам відомо, що основні операції суттєвого характеру полягають не у високих кабінетах. Може є сенс подумати про діяльність в івент-індустрії? Подумайте, чи може для вас це бути актуальним.
Діва. День передбачає багато нервів і біганини. Сьогодні може з'явитися можливість абстрагуватися і оцінити свою ситуацію. День чудовий для внутрішніх переговорів - з керівництвом, родичами, сусідами. Тому, якщо у вас накопичилися питання - перейдіть до їхнього завершення. Відмінний день для того, щоб, нарешті, визначитися і зайняти певну позицію у стосунках або колективі.
Терези. Сьогодні вам варто подбати про своє здоров'я. В цілому, звичайний день, вам навряд чи вдасться сьогодні якось виділитися, тому зосередьтеся винятково на тих завданнях, які пріоритетні для вас особисто. Сьогодні відмінна можливість побути егоїстом і до того ж з користю для оточуючих. Тому що сьогодні їм буде точно не до вас.
Скорпіон Сьогодні всі сили природи будуть на вашому боці. Вам варто докласти чимало зусиль для того, щоб виправити наявний стан речей. Але саме сьогодні провидіння дасть вам чимало можливостей прискорити цей процес. День чудовий для зустрічей, переговорів, особливо з протилежною статтю. Ваша чарівливість в черговий раз вас виручить.
Стрілець. Сьогодні вас може дещо дратувати оточення, тому вам варто попрацювати над тим, щоб не наламати дров. Тому, з метою збереження психологічного комфорту, бажано не вступати в сварки, не приймати відповідальних рішень і не грубити кожному, кому захочеться. Це ж стосується близьких людей, в тому числі й коханих - будьте обережні в своїх реакціях.
Козеріг Сьогодні вас супроводжуватимуть чудові можливості, тому вам варто зайнятися впритул тими планами і проектами, які вимагають вашої безпосередньої участі. Не проґавте можливостей, які вам дарує сама доля. Це може бути вашим шансом вирішити особисті проблеми. Здоров'я поки в нормі, але слід стежити за харчуванням.
Водолій. На вашій вулиці штиль. Що ж, не зневіряйтеся - на неї обов'язково прийде свято. Причому, чим більше ви чекаєте - тим швидше воно настане. Чудовий день для вирішення низки господарських та особистих питань, які не вимагають докладання особливих зусиль. День припускає завидне джерело енергії, але тільки для тих, хто стежить за своїм здоров'ям.
Риби. Сьогодні у вас є всі шанси, що ви зловите птаха удачі за хвіст. Де і коли - підкаже інтуїція. А от розміри цієї удачі будуть залежати від того, чи заслужили ви прихильність тієї самої фортуни чи ні. У кожному разі, в наш непростий час бути здоровим і в гарному настрої - це вже велика удача. Тому не турбуйтеся, якщо з вами не станеться дива.

А зараз — усміхніться :)


Бесіда собаківників:
- Мій пес такий розумний, що вранці сам дістає з поштового ящика газету.
- А мій такий розумний, що коли дзвонять в двері – сам відкриває замок.
- Так, повезло вам! А моя собацюра – дурепа страшенна! Вранці кажу їй: “Принеси мені тапки, а вона біжить на кухню і варить каву”.

– Як впіймати зайця?
– Треба стати за дерево й видавати звук морквини.


Жінка роздратовано каже своєму сусідові, який їде із собакою:
- Приберіть нарешті пса, по мені вже блохи повзають!
Чоловік стурбовано:
- Тузику, відійди від тьоті! Що, не бачиш, у неї блохи?!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат