Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 22.10.2012 06:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 22 жовтня. Яскравих вам емоцій від початку нового дня. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної кави, сміливо додавайте до неї позитивно-солодких спогадів, і нехай усі справи мають активний старт, а також не менш плідне завершення. Гарного вам понеділка та смачного кавування!

Цитата дня: Виключити з життя дружбу все одно, що позбавити світ сонячного світла. (Ціцерон)

22 жовтня 2012 року по Закарпатській області: Малохмарна суха погода. Вранці туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вдень 16-21°, в горах місцями вдень 10-15° тепла.
По м. Ужгород: Малохмарна суха погода. Вранці туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вдень 19-21° тепла.

За православним календарем 22 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Абрам (Авраам), Андроник, Панаса, Варсонофій, Гавденций, Диоклитиан, Еввентий (Иувентин), Костянтин, Лот, Максим, Петро, Поплия, Степан (Стефан) і Яків (Иаков).


Цей день в історії

1883 — В Нью-Йорку відкрилася «Метрополітен-Опера». У перший вечір звучала опера Гуно «Фауст»
1933 — у Львові член ОУН Микола Лемик на знак протесту проти Голодомору в Україні вбив співробітника консуляту СРСР, агента спецслужб Майлова
1937 — Заарештований митрополит Київський і всієї України Василь Липківський.
1938 — Честер Карлсон виготовив першу фотокопію паперового документа.
1939 — було проведено вибори до Установи зборів Західної України.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Міжгір’я, стадіон «Авангард»
До 22 жовтня — відкритий етап Кубка Карпат відкритого етапу Кубка України з авіамодельного спорту (F-2-D, F-2-І, повітряні бої).

«Доміон»
До 25 жовтня — «Мій   пацан». Поч. о 14.10, 18.20 та 20.20. «Спадок Борна».
Поч. о 12.00, 16.10 та 22.20.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Віталія Григор’єва.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

«Перемога»
До 25 жовтня — «Дикуни». Поч. о 10.00, 15.50, 18.10 та 22.10. «Відважна» 3D. Поч. о 12.10. «Оселя зла 5» 3D. Поч. о 14.00 та 20.20.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Ретроспективна виставка Емми Левадської “Карпатський гомін” (паперова графіка, витинанки, аплікація, писанки, лоповки).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка творів образотворчого мистецтва «Ужгород у полотнах закарпатських художників» та фотохудожніх робіт В. Балеги «Мій Ужгород».  
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Моду і стиль ще ніхто не скасовував. Тому вам варто подумати над тим, який стиль життя ваш. Якщо такого немає - створіть його і придумайте атрибутику. Ця самоідентифікація допоможе вам не заблукати на життєвих шляхах, ви завжди будете слідувати вірним шляхом за правильною мрією. Будьте відповідальні за людей, які поруч з вами.
Телець. Вам варто гарненько роззирнутися навколо і ще раз переосмислити - а чи тим ви займаєтеся і чи зможете, використовуючи такі методи, досягти своїх цілей. Якщо у вас є амбіції - вам не варто замикати свої інтереси виключно в професійній області. Намагайтеся не просто зробити кар'єру - намагайтеся зробити себе самі. Вам і вашим дітям буде, чим пишатися.
Близнюки. Інформація, що надходитиме сьогодні до вас, повинна бути сприйнята і оброблена. Інакше ви ризикуєте проґавити чудові можливості. Якщо ви хочете розвитку - вирушайте на виставки, конференції, форуми. Там вас чекають люди, готові запросити вас у свій проект. Слухайте простір навколо себе.
Рак. Сьогодні керівництво вас здорово здивує своїми пропозиціями. Тому не прагніть відразу ж висловлювати свою думку. Варто трохи відступити і поміркувати над тим, чого керівник намагається від вас або взагалі домогтися. Ці висновки допоможуть вам легше зорієнтуватися в ситуації. Чудовий день для роботи на виїзді.
Лев Сьогодні на вас чекає парад рішень. Своїх, чужих, маминих, подружок. Готуйтеся до інформаційної атаки з усіх боків. З вами захочуть поділитися своїми ідеями навіть ті, від кого ви цього найменше чекаєте. Чудовий день для реалізації задуманого, особливо це стосується тих, хто планує раз і назавжди змінити свою реальність.
Діва. Сьогодні вам варто більше уваги приділити вирішенню тих справ і завдань, які накопичилися. Покрокове прагнення до мети вас до неї все ж приведе. Однак вам треба розуміти, що в ваших діях істинне, а що хибне. Будьте собою. Вам не варто перенапружуватися сьогодні. Раніше підіть з роботи.
Терези. Чудовий день для того, щоб взятися з новими силами за вирішення тих питань, які ви не встигли закрити на минулого тижня. Відкладіть сьогодні ті завдання, які можуть почекати, і закінчіть ті, до яких не доходять руки. Побачите, як одразу швидко піде справа. Постарайтеся бути якомога чемніші з начальством і колегами. Цілком імовірно, що ви можете потрапити під роздачу за невдалу фразу або багатозначний погляд.
Скорпіон Сьогодні варто намітити ряд зустрічей на цьому тижні. Саме вони приведуть вас до успіху. Вірте в себе і свої можливості. Чудовий день для реалізації наміченого. Найкращим рішенням для вас буде взяти відповідальність за свої дії на себе. Але якщо ситуація зобов'язує - то постарайтеся хоча б не підвести своє керівництво або партнерів.
Стрілець. Удача сьогодні на вашому боці. Тому хапайте можливості за хвіст і не випускайте з рук до тих пір, доки не відчуєте твердого ґрунту під ногами. Чудовий день для задоволення своїх амбіцій. Тому сміливо звертайтеся до людей, від яких ви залежите або може залежати ваш добробут. Ви обов'язково знайдете точки дотику і вигідної співпраці.
Козеріг Чудовий день для тих Козерогів, які чекають від начальства похвали. Ви її, ясна річ, не отримаєте, зате вас на якийсь час залишать у спокої. Іноді навіть найулюбленіша робота може бути тягарем, або найулюбленіші люди. Якщо це про вас - візьміть відгул. Це мала ціна за те, щоб відновити сили. Не ображайтеся, але сьогодні від вас на роботі мало пуття.
Водолій. Ви не повинні переживати через чиєсь мовчання. Просто продовжуйте йти своєю дорогою. Люди дуже часто невпевнені самі в собі, не кажучи вже про те, щоб вони були впевнені у вас або у ваших пропозиціях. Вам варто бути якомога гнучкішим. Тому не переживайте через дрібниці - просто робіть, що повинні.
Риби. Цей день буде сповнений сюрпризів і несподіванок. Вам залишається їх помічати, бути до них готовим і відповідно ситуації реагувати. Хтось із вашого оточення точить на вас зуб. Озирніться, якщо ви знайдете таку людину - посміхніться йому і почастуйте цукеркою. Ситуація трохи розрядиться. У всякому разі - до чого тут ви, якщо у когось проблеми


А зараз — усміхніться :)


– Я помітив, що мені дуже подобається повідомлення на екрані комп’ютера: “99% виконано”. Але тільки перші півгодини…


Клас, у тебе нова дівчина?!
-Ні, вона не нова, просто
випрана з Perwoll Color Magic.


Скажи мені що-небудь лагідне…
- Зайчик…
- Мало…
-Табун зайців!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат