Голос за найдостойнішого кандидата!

19.10.2012 18:09 ПОЛІТИКА

До нас звернувся учасник бойових дій Другої світової війни, ветеран війни та праці Олег Григорович Самойлович.



Шановні ужгородці!

Настає день, коли ми знову будемо обирати свого представника у Верховну Раду України. Ми не можемо дозволити себе об­манути. Давайте поду­маємо зараз, кому з кандидатів віддати свій голос. Хто потрібен Ужгороду? Енергобізнесмен, який за безцінь приватизував обл­енерго, підняв ціни на електроенергію в десят­ки разів та відключає світло по місту за дві години до світанку, через що тисячі людей ідуть на роботу вранці у цілковитій темряві, ламаючи ноги та руки на ужгородських тротуарах та дорогах, посилаючи прокляття своєму «кандидатові»? Чи за «найсильнішого «дравецького шинкаря-гумориста», який навіть болото у центрі Дравців не засипав. Що він зробив для Ужгорода, шановні друзі? Про інших уже й не кажу...

Із усіх я бачу єдиного найдостойнішого кандидата — Сергія Миколайовича Ратушняка, який за всі роки свого перебування на посаді мера зробив грандіозні справи в нашому місті.   Ці справи ніколи не забудуть вдячні ужгородці. Знаємо його понад 20 років, талановитого бізнесмена, великого патріота Ужгорода, Закарпаття, України. Свій капітал він заробив своїм розумом, талантом, енергією, видатною працею.

Він перший із молодих бізнесменів почав вкладати гроші в розвиток Ужгорода. Це він доклав усіх зусиль і створив перший в Україні вуз на муніципальній базі, збудував одну з найкращих гімназій в Україні, побудував сучасний пологовий будинок. За Ратушняка споруджена важлива транспортна ланка — Боздоський міст, збудована котельня для міського медичного містечка (лікарня, перинатальний центр, міська поліклініка, обласна інфекційна лікарня), замінені зовнішні теплові мережі в міській лікарні.

Саме завдяки Ратушняку відремонтовані проспект Свободи та вул. Легоцького в Ужгороді, 100 % медичних та 80 % освітніх закладів міста отримали нові енергозберігаючі вікна, відроджене улюблене місце відпочинку ужгородців Боздоський парк, реконструйована лабораторія міської поліклініки.

Я не перелічив ще безліч чудових справ, які зроблено за ініціативою Сергія Миколайовича. Все зроблене створювалося з великою любов’ю до ужгородців, всупереч сильному спротиву обласної ради, яка бачила в Ратушнякові свого успішного конкурента.

Сергій Миколайович Ратушняк — найдостойніший кандидат у Верховну Раду України. Я впевнений, що він і далі буде продовжувати свої славетні справи на благо громадян міста Ужгорода. Дорогі друзі ужгородці, віддамо свої голоси за Сергія Миколайовича!

Олег Самойлович,
почесний ветеран України, голова комітету ветеранів війни Закарпатської ради ветеранів України

***

ЛИСТИ КОРОТКО

Дякую за розуміння
«Нещодавно було надруковано першу комплексну історію русинів Європи «Мала історія русинів» за авторства Івана Попа. Це унікальне видання про нашу історію грунтується на виключно документальній основі архівів України, Чехії, Німеччини, Росії та інших країн. Від імені активістів-волонтерів, які взялися популяризувати книгу на теренах Закарпаття, щиро дякуємо за підтримку Сергієві Ратушняку. Саме за його сприяння зараз книгу ми розвозимо по всіх сільських та шкільних бібліотеках області. Закарпатці повинні знати свою історію і ця книга стане в нагоді не лише історикам-фахівцям, але й широким верствам населення нашого краю».

Правда очі коле
«Днями у нашому селі Нове Давидково була зустріч із кандидатом в депутати Віктором Балогою. Я був також присутній на цій зустрічі і на відміну від сільських чиновників, які намагалися прогнутися перед міністром МНС Балогою, я поставив йому два запитання. Одне з них стосується нашого аварійного мосту. Мене це цікавило як фахівця, бо я також довгі роки пропрацював рятувальником і знаю, до якого лиха може призвести експлуатація цього мосту. А інше питання стосувалося того, чи вважає сам Балога нормальним, що до Верховної Ради балотуються всі його брати. Однак відповідей на запитання я не отримав. Більше того, до мене підійшов охоронець Балоги і сказав, що мені треба вийти на вулицю, якщо я не хочу мати проблеми. Така ось демократія від Балог. З повагою, Василь Шутак».

Хіба Ковачу не соромно?
«Шановна редакціє! Ви вже писали про те, що кандидат Ковач розвісив безсоромну передвиборну рекламу, на якій він на фоні нічного міста, що яскраво освітлене. Так от, мене ця реклама просто дратує. Хіба Ковачу, як відповідальному за освітлення, не соромно? Темнішого міста, напевно, в Україні і не існує. І ще. Я добре знаю Ковача і бачив його неодноразово, тому в мене виникає питання: «А хто зображений на цій рекламі?» Або це не Ковач, або на рекламу він дав свою фотографію ще з університетських років. Бо насправді Ковач маленький, товстенький чоловічок, а на рекламі він схожий, як мінімум, на Джеймса Бонда. Кому він хоче сподобатися? Домогосподаркам? Домогосподаркам потрібне безперебійне електропостачання за нормальною ціною, а не мальований ковбой із плаката, пане Ковач! З повагою, Олекса Фантич».

Шкідники і паразити
«Нещодавно я був на презентації аквапарку, який хоче спорудити в місті Сергій Ратушняк. Зізнаюся, був щиро радий. Мій син хворіє на сколіоз, лікарі порадили за можливості відвідувати басейн. Але вже цього тижня вичитав у Інтернеті, що прислуга братів Балог закидала правоохоронні органи різного роду запитами щодо аквапарку. Зрозумів одне — це паразити і шкідники. Балоги навмисне не дають нічого зробити на користь Ужгорода   лише тому, що це робить Сергій Ратушняк. Це своєрідна помста за його принциповість та позицію. Сергію Миколайовичу, думаю, що висловлю думку всіх ужгордців, які вважають себе патріотами міста — Ви працюєте на Ужгород і ми Вас підтримуємо, а всі шкідники і паразити будуть прокляті. Щасти Вам! Роман Ребрик, м. Ужгород».

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат