Через великий вміст глюкози випадає волосся, слояться нігті і з’являється зайва вага

admin 17.10.2012 16:50 ЗДОРОВ'Я

Щоб схуднути — треба повноцінно харчуватися і жодному разі не виключати з раціону вуглеводи, білки чи тваринні жири. Таку пораду дає дієтолог Світлана Фус, яка консультувала героїв шоу "Зважені та щасливі".

"Вуглеводи, білки, чи тваринні жири мають надходити в організм людини щодня. Якщо ми щось обмежуємо, то організм розуміє, що його дурять і починає відкладати собі ці компоненти на чорний день. А вони проявляються у формі підшкірного жиру. Тому можна харчуватися таким чином, з'їдаючи 50 г торта, треба знати які компоненти туди входять. Щоб потім протягом дня знати які продукти більше не можна їсти", - радить дієтолог.

Глюкози, наприклад, яка теж сприяє набору ваги, людині на добу треба 40-100 грам.

"100 грам глюкози — це один банан, одна каша, 500 грам овочів і сухофрукти. Цими продуктами ми забезпечуємо повноцінну кількість глюкози, тому чай з цукром і солодощі вже перебір. І у людей із поганим обміном речовин це відкладається у жир. Інколи можна і не набирати вагу, але збільшений рівень глюкози дає судинні проблеми, волосся випадає, нігті слояться, зуби псуються", - каже Світлана.
Перебір одних продуктів призводить до перекосу.
"Наприклад, якщо багато їсти молочних продуктів, то через велике надходження кальцію і насичених жирів, погано засвоюватиметься залізо із м'яса. Взагалі м'ясні і молочні продукти несумісні між собою. Кальцій приєднуючись з залізом утворює сіль. Те ж саме, коли м'ясо запивають мінеральною водою". - зазначила дієтолог.

Галина ОСТАПОВЕЦЬ, Gazeta.ua

admin

Коментарі :


27.09.2016 17:04 Резонанс

Восстановление волос, лечение облысения и выпадения волос.   Лучший трихолог Украины
Клиника хрономедицины «Резонанс».
Телефон   380970178989,   380952185444. Возможно лечение дистанционно после предоставления медицинских обследований на эл.почту   rezonansua@gmail.com
Результаты лечения облысения по cсылке https://www.youtube.com/watch?v=6ygLAT1yMik


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат