Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 16.10.2012 08:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 16 жовтня. Будьте в курсі найважливіших подій цього дня і не розчаровуйтесь через дрібниці. Нехай ранкова філіжанка улюбленої кави спонукає лише до приємних справ і надихає на створення чогось хорошого. Ароматного вам прокидання, активної діяльності та найсолодших вражень від вівторка!

Цитата дня: Одна справа — знати витоки ріки Нілу і план лабіринту, а інша — розуміти суть щастя. (Г. Сковорода)

16 жовтня 2012 року в Ужгороді 18° тепла.
Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Зранку, вдень та увечері очікується дощ.
Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять святого Дионісія Ареопагіта, єпископа Афінського. У народі цей день називали Дениси Позимні або Хлібник. Наші пращури вважали, що перший сніг за сорок днів до зими випадає, і у минулі часи в цей день насправді нерідко бував перший сніг.

За православним календарем 16 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Агафангел, Денис (Дионисий), Елевферий, Іван (Іоанн), Исихий, Павло, Петро, Рустик, Феоген і Теодозія

Сьогодні також:
Міжнародний день продовольства (ООН), з 1945.
День Боса. Присилають шефу валентинки, в яких розповідають про дійсні відчуття до високого керівництва. Святкується в США з 1958.
Всесвітний день Анестезіолога. У 1846 році в Бостоні стоматолог Томас Мортон перший успішно продемонстрував операцію під ефірним наркозом.

Цей день в історії

1853 — Розпочалася Кримська війна (1853—1856) між Росією та коаліцією Великої Британії, Франції, Туреччини, Сардинського королівства за панування над Східним Середземномор'ям
1946 — За вироком Нюрнберзького трибуналу в будівлі Нюрнберзької в'язниці страчені нацистські злочинці (Ріббентроп, Кейтель, Кальтенбруннер, Розенберг, Франк, Фрік, Штрейхер, Заукель, Йодль і Зейсс-Інкварт)
1963 — Вперше запущена в космос триступінчата носій ракети «Восток», за допомогою якої на орбіту виводилися багатомісні космічні кораблі «Восток».
1964 — Китай провів перше випробування ядерної зброї.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

м. Виноградів (актова зала палацу Перені)
16 жовтня — благодійний концерт та аукціон сувенірної продукції, виготовленої дітьми (зібрані під час акції кошти будуть скеровані на потреби невиліковно хворих людей). Поч. о 15.00.

«Доміон»
До 18 жовтня — «Королі рулетки». Поч. о 12.00 та 18.30. «Спадок Борна». Поч. о 13.50, 16.10, 20.20 та 22.40.

Галерея «Ужгород»
До 19 жовтня — обласна виставка скульптури, приурочена до Дня художника і 125-річчю з дня народження скульптора-конструктивіста Олександра Архипенка.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Ретроспективна виставка Емми Левадської “Карпатський гомін” (паперова графіка, витинанки, аплікація, писанки, лоповки).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка творів образотворчого мистецтва «Ужгород у полотнах закарпатських художників» та фотохудожніх робіт В. Балеги «Мій Ужгород».  
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Вам варто побоюватися ризикованих підприємств, сумнівних знайомств і будь-яких справ, пов'язаних з ризиком. Можуть бути фінансові втрати або повернення боргу. Зведіть до мінімуму свої домашні обов'язки - втома або нервова напруга можуть призвести до скандалу. Розберіться в собі, думках, почуттях, вчинках, оскільки ви маєте бути готові до несподіваного повороту долі.
Телець. Напруженість всередині робочого колективу. Цілком імовірно, що ви потрапите в немилість до керівництва. Саме тому вам доведеться зайнятися виконанням не найприємніших обов'язків. Але все ж - обов'язки є обов'язки. Це день випробувань та емоційного поновлення. Увечері варто прийняти розслаблюючу ванну.
Близнюки. Сатанинський день. Емоційна напруженість може призвести до помилок і прорахунків у роботі. Не виключені конфлікти з керівництвом або з колегами. Вам доведеться зробити вибір між приємним і необхідним. У жодному разі не втрачайте оптимізму та ентузіазму. Не слідуйте чужих порадам - вони можуть тільки нашкодити. Покладіться на свою інтуїцію
Рак. З самого ранку можливий конфлікт з керівництвом. Однак вам не варто псувати стосунки з людьми, від яких ви залежите: це може вам завадити здійснити свої плани, пов'язані або з підвищенням, або з цікавою роботою. У цій ситуації варто визнати свою помилку - все владнається само собою. Вечір проведіть у колі сім'ї та налагодьте стосунки з близькими.
Лев Вам не варто поки вплутуватися в авантюрні угоди - прогорите. Вам здається, що ще трохи, і ви згаєте час. Але це відчуття оманливе. Зведіть до мінімуму свої обов'язки - ймовірні ускладнення можуть виникнути через неправильну оцінку ситуації або необачні обіцянки. Вам варто більш реально дивитися на ситуацію.
Діва. Сьогодні за вами по п'ятах ходитиме його величність Випадок. Тільки не поспішайте радіти, тому що випадковості можуть бути і не найрадісніші. Разом із тим, бережіться будь-яких травм - гоїтися буде довго. Так що краще себе поберегти. Сьогодні не варто ходити в гості, а також запрошувати до себе.
Терези. День дивовижний своїми несподіванками та раптовими поворотами сюжетів. Сьогодні у вас є можливість відчути себе головним героєм екшену, тільки вже не насправді. Цілком імовірно, що вам доведеться зайнятися досі невідомим вам заняттям. Проте результат не змусить себе довго чекати.
Скорпіон Сьогодні досить імовірна приємна несподіванка. Якщо вам надійдуть ділові пропозиції - погоджуйтеся, не роздумуючи. У цьому випадку ви зможете поправити своє хистке матеріальне становище. Разом з тим, можете очікувати певного нерозуміння з боку близьких.
Стрілець. Сьогодні вам варто бути надзвичайно уважними або не виконувати складної роботи, що вимагає навичок і доброї пам'яті. Це день випробування вашого характеру, волі, цілеспрямованості. Тому, якщо вам є, що показати - вперед. Ні - значить краще залишіться вдома під будь-яким приводом. День сповнений несподіванок, тому варто запастися ангельським терпінням.
Козеріг Сьогодні з самого ранку вам варто бути уважним і ще раз уважним Козерогом. Не витрачайте даремно гроші. Краще відкладіть. Зовсім скоро вам доведеться приймати важкі рішення. Тому фінанси вам знадобляться. У стосунках можуть бути зміни
Водолій. Ваш імунітет під великим прицілом вірусних атак. Тому будьте обережні і про всяк випадок здійсніть профілактичні заходи. Для багатьох представників вашого знаку будуть вдалі бізнес-поїздки і завершення угод. Сьогодні ви зможете причарувати будь-кого, хто зустрінеться на вашому шляху. Тому не відкладайте на потім своє найкраще вбрання чи обновку. Увімкніть зелене світло вашій другій половинці.
Риби. Як би вам не хотілося віддатися в руки любовних мрій, робота чекає вашої активної участі. Варто приборкати свою гординю і полюбовно вирішувати всі розбіжності з керівництвом і колегами. Здоров'я може дати слабину. Тому поспішайте вжити профілактичних заходів. День повний активності.


А зараз — усміхніться :)


Тільки завдяки кризі я знову на ногах. Авто забрав банк


Тату, ти одружився по-громадянськи чи по-церковному?
- По-дурному.


Трудоголік – це чоловік, який у вихідні говорить дружині, що йде на роботу і – дійсно іде на роботу.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат