Юристи з усієї України обговорять в Ужгороді захист малозабезпечених громадян

admin 15.10.2012 16:06 ПОДІЇ

Юристи зі всіх регіонів України зустрінуться в місті Ужгороді для пошуку найкращих   шляхів посилення захисту малозабезпечених громадян у судах та надання ефективної безоплатної правової допомоги. Представники неурядових громадських організацій та судової гілки влади обговорять можливості співпраці щодо представництва інтересів громадян у цивільних справах у судах та наданні якісних безоплатних правових послуг.

Представники ЗМІ запрошуються на офіційне відкриття конференції в середу, 24 жовтня, об 11:00 в приміщенні готелю «Золота гора» (Ужгородський район, село Барвінок, урочище Золота гора), конференц-зала.   Початок реєстрації – о 10:30.

Зібрання відбудеться в рамках проведення Восьмої квартальної зустрічі проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні «Правова країна» спільно з Міністерством юстиції України та Головним управлінням юстиції в Закарпатській області.

Учасники конференції є членами Всеукраїнської коаліції з надання безоплатної правової допомоги, що надає безоплатну правову допомогу в трьох сферах права: у сфері охорони здоров’я, в сфері трудових відносин та в сфері захисту права власності. Діяльність Всеукраїнської Коаліції підтримується Проектом USAID «Правова країна» з метою покращення доступу громадян до правосуддя через забезпечення можливості отримати якісні правові послуги.

Акредитація для журналістів проводиться до кінця вівторка, 23 жовтня 2012 року, 18:00 за тел. (050) 904 22 61 або за електронною адресою: comm@pravovakrayina.org.ua.

Контактна особа – Світлана Слабінська.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат