Балогівці продовжують паскудити Ужгород

admin 15.10.2012 14:58 ПОДІЇ

Як відомо, минулої неділі відбулася презентація проекту аквапарку, який на місці колишнього басейну «Спартак» має намір побудувати Сергій Ратушняк. Однак уже наступного дня правоохоронні органи засипали Ратушняка масою запитів з вимогою надати всі матеріали щодо будівництва.

Все це справа рук балоги та його клану. Механізми боротьби з Ратушняком через запити примітивні. Балоги роблять все для того, що зайвий раз нагнати на на Ратушняка перевірки і гальмувати роботи. Так було вже неодноразово. Для цього Балоги використовують свої засоби масової інформації: телебачення М-Студіо та газету “Старий Замок”.

Цього разу так само Балоги пустили в хід кореспондента газети “Старий Замок” Тетяну Літераті, через яку пішли запити в мерію щодо будівництва аквапарку. При чому, балогівський   кореспондент вимагає надати інформацію починаючи від відведення ділянки і закінчуючи дезінфекцією води.

Балоги роблять все, щоб гальмувати процес будівництва аквапарку. Так само, як вони зрештою “зарубали” проект будівництва аквапарку поблизу парку Боздошський. Нагадаємо, що на реалізацію цього проекту мало надійти понад 27 мільйонів євро інвестицій. Однак Балоги встали проти Ужгорода й ужгородців і не дали побудувати аквапарк.

Зараз руками своїх журналістів вони роблять те саме. Невже вони не розуміють, що борючись в такий спосіб проти Ратушняка, вони борються проти всього міста. Адже аквапарк   не є виключно бізнес-проектом, а проектом, більшим чином, завдяки реалізації якого   зможуть відпочивати та оздоровлюватися ужгородці та гості міста.

admin

Коментарі :


15.10.2012 13:00 Семенович

Балога це нелюд! Він спати не буде, а буде думати, як нашкодити.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат