Черговий гумовий пристрій Балога   викинув…   Яка «космічна» новина

Сергій Ратушняк 12.10.2012 18:40 ПОЛІТИКА

Я ж казав і кажу: партія «ЄЦ» — це прищ на антифасадній частині (русинською — гузиці) Вітьки Балоги. Бо ж у випадку партії вона зобов’язана йти на вибори, а лідер, він же лузер, має очолювати список «попереду на баскому коні» або ж на кволому віслюкові.

Аж ні — за мажоритарки поховалися. І купувати, і купувати... Кожен мандат — зайва сковорідка на тій самій частині, яку можуть використати за прямим нетрадиційним призначенням. Тож, використовуючи своє конституційне право, творить він зі своїм прищем, що заманеться.

Ну помножив там на нуль балакливу «голівку» партії І. Кріля. В 2010-му цілий рік використовував кабана-гівномета Чучку проти Ратушняка, а потім знімає його як презерватив під Погорєлова. А зараз зняв хорошого лікаря Володю Смоланку як використаний пристрій уже під Чучку. Я ж говорив Смоланці: «Ти хороша людина, хороший лікар, а політично — холуй Балоги». Ось Вітьок і показав Смоланці його ціну і місце. У Сваляві професора Вегеша злили під «Му-му» Камиша, потім Аржевітіну нарізали заощаджень помаранчевих… Ще подивитеся цей тиждень, як так звані нацики і «опозиція», «ударені» та інші будуть падати, як підкошені під шматки «добробуту вже сьогодні».

Якісь буркотіння, мовляв, соціологія, тра-та-та і таке інше. Володю, та хіба краща була соціологія в 2010 році? Рейтинг «ЄЦ» — 0,3 %, а результат — 33 %.

Помилочка в 100 разів. І тобі, Володю, такий мандат за принципом «бабло перемагає добро» дали. Тож маючи на сьогодні 3 %, можна було розраховувати на 33 % з більшою впевненістю. Якщо «Барва» платить, а Русин з усім МВС дивляться в інший бік…

Насправді Балозі дали поза вуха, аби «збризнув» із трьох (як мінімум) округів. І в 68-му «ужгородському» це зроблено не під Чучку, а під Ковача (Васю Кіловольта). Як це і має зробити член уряду Януковича. Підтримувати ПР. А платити за Чучку виборцям Балога не буде. Він чудово знає, що той усі 50 років життя всіх кидав, то і його кине. А Балозі з братами треба мовчки принести мандати на тарілочці панові Чечетову і всі п’ять років натискати під диригування останнього. А Чучка ж «з пріветом» і він сам не знає, що від себе очікувати, а Вітьок знає, що за таке башку відіб’ють дюралевою биткою. Тому в таку перспективу завидівський князьок інвестувати не буде. Все для Васі Кіловольта, який із конт­рабадистами братами Андрієвими вже масово роздають по 200 грн. Що не є підкупом, бо ж це представник «досягнутого і перевиконаного добробуту вчора, сьогодні й назавжди». (Для себе, звісно).

Сергій Ратушняк

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


17.10.2012 15:04 васман

і оце два рази було мером мого міста ???


12.10.2012 19:58 ххх

спаси, Боже,душу грішну. амінь


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат