Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 10.10.2012 08:30 ПОДІЇ

На календарі середа, 10 жовтня. Не розчаровуйтесь, якщо вже зранку справи йдуть трохи не так, як вам хотілось би. Переконайте себе у безперечному успіху та спробуйте самотужки створити собі святковий настрій, якщо інші не поспішають дарувати вам радість. Лише світлих думок на початку нового дня та смачної вам ранкової кави!

Цитата дня: Уранці, коли пробуджуєшся, спитай себе: «Що я маю зробити?» Увечері, перше ніж заснути: «Що я зробив?» (Піфагор)

10 жовтня 2012 року в Ужгороді 10-12° тепла.
Ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Без опадів.
Народний прогноз погоди: 10 жовтня вшановується пам'ять преподобного Саватія Соловецького, одного із зачинателів Соловецького монастиря. Саватія у народі називали Бджолярем, оскільки у цей день закінчували прибирати вулики на зимівлю. "Бджолина матка відносить ключики від літа в далекі краї". Якщо на Саватія станеться грім, то зима буде безсніжною, короткою і м'якою.

За православним календарем 10 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Килина (Килина), Аристарх, Віктор, Гаиана, Гимнасий, Дмитро (Димитрий), Дорофія, Епихария, Зина, Гнат (Ігнатій), Калістрат, Марко, Никін, Петро, Саватій, Сергій (Сергий), Февронія, Федір (Феодор), Филимон, Флавіан і Фортуниан.


Сьогодні також:
Міжнародний день боротьби за скасування смертної кари
Україна:День працівників стандартизації та метрології

Цей день в історії

1933 — У США поступив в продаж перший у світі пральний порошок.
1940 — У Кракові створили Революційний Провід ОУН на чолі зі Степаном Бандерою.
1943 — Президія Верховної Ради СРСР ухвалила указ про заснування ордена Богдана Хмельницького I, II та III ступенів.
1943 — Орвелл Джордж, британський письменник вперше вжив термін холодна війна (есей «Ви і атомна бомба»).
1948 — Запущено першу радянську керовану балістичну ракету далекої дії Р-1, створену під керівництвом Сергія Корольова.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Ювентус»
Щосереди та щоп’ятниці — школа вокалу. Поч. о 15.00 та 19.00.

«Доміон»
До 11 жовтня — «Королі рулетки». Поч. о 12.00, 13.50, 15.40 та 19.20. «Оселя зла: Відплата». Поч. о 17.30, 21.10 та 23.00.

Галерея «Ужгород»
До 19 жовтня — обласна виставка скульптури, приурочена до Дня художника і 125-річчю з дня народження скульптора-конструктивіста Олександра Архипенка.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Ретроспективна виставка Емми Левадської “Карпатський гомін” (паперова графіка, витинанки, аплікація, писанки, лоповки).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка творів образотворчого мистецтва «Ужгород у полотнах закарпатських художників» та фотохудожніх робіт В. Балеги «Мій Ужгород».  
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сил значно додасться, а вашій енергії будуть навіть заздрити. Однак вам не варто на це звертати увагу. Приділіть більше часу вирішенню важливих, невідкладних справ. Зовсім скоро вам буде не до цього. Тому чим більше ви встигнете сьогодні - тим буде краще для вас. Чудовий час для занять спортом.
Телець. Цілком імовірно, що сьогодні ви отримаєте інформацію, яка виявиться для вас досить важливою. Це може бути газета, телевізор, кіно, інтернет, ваше найближче оточення чи навіть сон. У будь-якому випадку вам варто записати основні тези, адже інформація, як і люди, просто так не з'являються в нашому житті. Будьте уважні до своєї другої половинки, можливо кохану людину щось тривожить. Запитайте, можливо, ви зможете чимось допомогти.
Близнюки. Чудовий день, коли все задумане має великі шанси на успіх. Вам не варто переживати через дрібниці. Краще займіться своїм основним напрямком. Адже поки ви будете побоюватися і переживати, пройде чимало часу, до того ж корисного і вдалого. Сьогодні є сенс зайнятися фізичними вправами.
Рак. Зателефонуйте близьким людям, вони давно за вами скучили. Вам варто більше часу приділяти собі. Задумайтеся над заняттям, яке могло б вам приносити моральне задоволення. Це може бути рукоділля, кулінарія, робота по дереву, робота в благодійних організаціях і т.д. Це якраз те, що вимагає не так багато часу, але змушує відчути себе трошки щасливішими
Лев Ваш гнів не варто спрямовувати на мирних жителів, які сусідять із вами. Якщо у вас поганий настрій - постарайтеся впритул зайнятися роботою або навпаки - виходьте з дому і йдіть гуляти. Ви обов'язково зустрінете людей і ситуації, які дозволять вам впоратися з цим станом. Чудовий день для відвідування великих заходів. Не варто відмовлятися від запрошення друзів разом провести цей вечір.
Діва. Вам варто довіритися своїй інтуїції і чинити так, як вам підказує ваша совість і виховання. Для всіх хорошим ви не будете. Тому не впадайте в апатію і меланхолію через слова чужої вам людини. Прийде час і ваші шляхи розійдуться, а нерви не відновиш, як і вантаж образи буде набагато складніше зняти, якщо впустити її в душу. Вчіться прощати.
Терези. Чудовий день для того, щоб дати вашим стосункам нове дихання. Постарайтеся бути більш чемні. Нічого страшного, якщо ви перший, хто визнає свою неправоту.
Скорпіон Надмірне прагнення до контролю над усім і вся неминуче може призвести до поразки. Все, що необхідно робити лідерові - це спостерігати і направляти, приймати рішення. Але ви не повинні ставати поводирем кожного, за кого ви відповідаєте. Будьте об'єктивні у своїх оцінках і підходах. Часом керівництво буває складно переконати і ще складніше змиритися з їхнім рішенням. Постарайтеся трохи відсторонитися від цієї ситуації і подивитися на неї під іншим кутом або очима іншої людини. Ясність обов'язково прийде.
Стрілець. Сьогодні вам варто звернути серйозну увагу на взаємини з вашими колегами чи сусідами. Постарайтеся бути менш запальним. Можливі травмонебезпечні ситуації, тому вам варто бути вкрай уважним. Близькі люди також можуть засмутити. А от начальство порадує приємними бонусами.
Козеріг Сьогодні зранку вас порадують рідні своєю турботою і лояльністю. А от на роботі вас чекає дуже напружений день. Тому постарайтеся зранку створити для себе максимально позитивний настрій. Не бійтеся себе балувати маленькими дрібницями. Адже ви заслуговуєте на те, щоб отримувати задоволення від того, що робите. Гарний настрій - запорука максимальної ефективності від вашої діяльності.
Водолій. Як би вам не хотілося прискорити події і розібратися з тим підвішеним станом, в якому ви зараз перебуваєте, вам варто ще трохи потерпіти. Все, що ваше - воно обов'язково буде з вами. Чи то робота, чи кохання. Постарайтеся максимально відсторонитися від сумних думок і більше бути серед людей, спілкуватися. Можливо, отримувати нові знання.
Риби. Чудовий день для того, щоб зробити маленьку революцію в своєму житті. Якщо є можливість - відпросіться сьогодні з роботи і зробіть те, на що вічно бракує часу, що вас останнім часом гризе. Напевно, знявши з душі вагу, ви відчуєте полегшення. Чудовий день для того, щоб приділити увагу своєму здоров'ю і справам своїх близьких. В цілому, вам варто вибудувати план свого майбутнього на найближчі півроку. Тоді ви зможете встигнути більше, ніж без нього.


А зараз — усміхніться :)


Чоловік дивиться телевізор і вголос каже:
- Не йди туди! Ну не йди…
Жінка запитує:
- Що дивишся?
Чоловік:
- Наше весілля.


Ні, ну ви лише подумайте: 22 гравця, 2 тренера, 10 запасних гравців, 1 судя, двоє бокових судів, 6 операторів, три працівника телебачення, 25 спортивних журналістів і приблизно 10 000 глядачів, а цей голуб нагадив саме на мене!


Рецепти народної медицини:
Найкращий засіб від усіх хворіб – це проста вода!
Дві каплі на склянку спирту і все як рукою зняло!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат