Федір Ващук заборонив проректорам втручатися у навчальний процес

admin 09.10.2012 15:19 ПОДІЇ

В.о. ректора, доктор технічних наук, професор Федір Ващук під час засідання ректорату за участі усіх деканів та керівників структурних підрозділів Ужгородського національного університету повідомив, що заборонив необґрутоване втручання у хід навчального процесу з боку університетських чиновників.

Про це повідомляє сайт УжНУ.

«До мене звернулися посадові особи факультетів та викладачі, які звертають увагу на втручання з боку окремого проректора до навчального процесу. Я не давав жодних доручень з цього приводу і такі речі повинні негайно припинитися. Контроль за виконанням навчального плану здійснюють – підкреслюю – декани, директори інститутів і завкафедри. «Ловити за руку» викладача, який запізнився на 5 хвилин, повинні вони, а не проректор. Тим більше, заходити до навчальної аудиторії може виключно завідувач кафедри, який може дати професійну оцінку викладачеві – згідно з графіком на кафедрі. Ректора повинен і буде контролювати навчальний процес, але — за графіком, коректно, а не брутально і вибірково», - наголосив Федір Ващук.

В.о. ректора УжНУ також додав: «І ще одне — ставлення до викладача, навіть який запізнився чи допустив дрібне порушення, сьогодні повинне бути максимально ввічливим — часто не від хвилин запізнення залежить якість навчання. Переважна більшість наших викладачів добре знають і без ректорату чи іншого начальства, що і як їм робити. Я попереджаю всіх начальників — будь-яке хамство, зверхнє ставлення до викладача буде тягнути за собою наслідки. Зі мною пробуйте «хамити», а не з підлеглими!»

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат