Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 03.10.2012 08:30 ПОДІЇ

На календарі середа, 3 жовтня. Будьте в курсі всіх найважливіших подій разом з бадьорим ароматом свіжозвареної кави. Додайте до неї трохи позитивних емоцій, і тоді всі майбутні справи самі знайдуть потрібне вирішення, а ви навіть не відчуєте їхньої напруги. Гарного вам ранку, бажаних співрозмовників під час кавування і теплих сонячних вражень від цього дня!

Цитата дня: Якщо не литимеш на спільний млин, твоє зерно лишиться незмеленим.
(В. Брюгген)

3 жовтня 2012 року в Ужгороді 15-16° тепла. Весь день буде хмарним. Увесь день очікується дощ.
Народний прогноз погоди: 3 жовтня відзначається день святого Євстафія Плакиди. У народі цей день називався вітри Астафія або Астафій Вітряк. День, як правило, бував вітряний, і по вітру судили про погоду: якщо вітер північний - близько холоднеча; південний вітер - до тепла; західний - до мокроти, дощам, а східний - до ясної погоди.

За православним календарем 3 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Агапій, Олександр, Анастасий, Артемидор, Евпрепий, Євстафій, Іван (Іоанн), Илларион (Іларіон), Михайло, Олег, Тетяна (Татиана), Фал, Федір (Феодор), Теоктист, Феопист і Феопистия.


Сьогодні також:
Всесвітній день середовища проживання

Цей день в історії

1945 — У віці 10 років Елвіс Преслі взяв участь у конкурсі юних талантів і завоював другий приз. За пісеньку «Стара овечка» він отримав 5 доларів.
1949 — СРСР і Китайська Народна Республіка налагодили дипломатичні відносини.
1952 — Велика Британія провела випробування своєї першої атомної бомби.
1952 — У Лос-Анджелесі зроблений перший відеозапис на магнітну стрічку.
1967 — У Калузі відкрився музей історії космонавтики імені Ціолковського.
1973 — У Києві відкритий пам'ятник поетесі Лесі Українці.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Ювентус»
Щосереди та щоп’ятниці — школа вокалу. Поч. о 15.00 та 19.00.

«Доміон»
До 4 жовтня — «Згадати все». Поч. о 12.00, 14.10 та 16.20. «Оселя зла: Відплата». Поч. о 18.30, 20.20 та 22.10.

Галерея «Ужгород»
До 19 жовтня — обласна виставка скульптури, приурочена до Дня художника і 125-річчю з дня народження скульптора-конструктивіста Олександра Архипенка.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

“Юність”
25 вересня—3 жовтня — Чемпіонат України з фехтування (особисті та командні види). Поч. о 10.00. Вхід вільний.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Мистецтво Львова ХХ століття” (зі зібрання Національного музею у Львові ім. А. Шептицького).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Ретроспективна виставка Емми Левадської “Карпатський гомін” (паперова графіка, витинанки, аплікація, писанки, лоповки).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка творів образотворчого мистецтва «Ужгород у полотнах закарпатських художників» та фотохудожніх робіт В. Балеги «Мій Ужгород».  
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні не варто себе перевантажувати і брати на себе додаткову відповідальність. У цей період люди не схильні вам довіряти, а це означає, що вам варто зменшити свій запал. Іноді тактика змором буває більш дієвою, ніж продумана тактика натиску. Вам варто звернути увагу на ваш раціон. В цей час бажано дотримуватися щадної дієти.
Телець. Якщо у вас є ділові інтереси, варто голосно про них заявити. На особистому фронті може вибухнути неабияка гроза. Однак сьогодні вам доведеться розставити пріоритети і зробити вибір - що для вас зараз важливіше. Постарайтеся бути об'єктивними в своїх переконаннях. Зараз люди схильні оцінювати вас за вашими вчинками.
Близнюки. Сьогодні про себе можуть нагадати ваші хронічні захворювання. Тому приділіть увагу профілактиці. Чудовий день для лабораторних досліджень, особливо це стосується сечостатевої системи. Разом з тим, вам сьогодні надійде пропозиція з приводу того, як зберегти або примножити ваш капітал. Поставтеся до цього питання серйозно, але рішення все-таки краще відкласти на деякий час.
Рак. Чудовий день для того, щоб приділити час дітям, неважливо, вашим чи сусідським. Діти зарядять вас енергією і допоможуть краще зрозуміти свої почуття. Не скупіться на компліменти і дрібні презенти тим, хто поруч з вами. Добро породжує добро. В крайньому випадку - пробуджує совість. Чудово, якщо у вас вже є той, кому ви можете подарувати всі свої найсвітліші почуття. Якщо ж ні, то простої посмішки буде цілком досить, щоб створити сприятливу атмосферу навколо себе.
Лев Ваші амбіції вирують. Це й зрозуміло, адже ви повні ентузіазму та бажання втілювати в життя корисні ідеї. Не забувайте тільки про головне. За дріб'язковістю буднів втрачається відлік часу. Тому вам варто бути об'єктивними і хоча б інколи озиратися навколо. Дуже часто трапляється так, що те, що нам потрібно, є біля нас.
Діва. Ваші амбіції б'ють через край. Це й зрозуміло, адже ви повні ентузіазму та бажання втілювати в життя корисні ідеї. Не забувайте тільки про головне. За дріб'язковістю буднів втрачається відлік часу. Тому вам варто бути об'єктивними і хоча б інколи озиратися навколо. Дуже часто трапляється так, що те, що нам потрібно, є біля нас.
Терези. Сьогодні ви подивитеся на себе, свого партнера і ваші стосунки новими очима. Можливо, ви відкриєте для себе багато нового, навіть того, в чому не захочете зізнатися навіть собі. Але це не привід нехтувати спілкуванням. Якщо ви були неправі - вибачтеся. Якщо ж ви вважаєте подальші стосунки марними - повідомте про це другій стороні.
Скорпіон Не завжди того, що ви хочете, можна добитися силою. Іноді має сенс проявити дипломатію, гнучкість, лояльність. Проста посмішка і людське спілкування «по душах» можуть принести значно більше користі, ніж найвправніші військові дії. Цей день прекрасний для переговорів і укладання угод. Будьте чемні.
Стрілець. Сьогодні вам варто звернути увагу на фінансові питання. Цілком можливо, переоблік потреб і можливостей буде досить актуальним. Не бійтеся вирішувати проблему, намагайтеся знайти кілька шляхів її вирішення. Ви обов'язково знайдете вихід з будь-якої ситуації. Рідні можуть проявити холодність, але не тому, що ви робите щось не так, просто їм буде не до вас.
Козеріг Зараз відмінний час для кар'єрного росту. Тому не пропустіть можливості бути корисним і ефективним співробітником. Чудовий день для оприлюднення ваших ідей. В цілому зверніть увагу на людей, які поруч. Чим більше у вас буде соратників, тим легше вам буде переконати керівництво у справедливості вашої думки.
Водолій. Сьогодні з самого ранку ви можете відчувати певну тривожність. Слідкуйте за тим, щоб вона не переросла в істерику. Маючи мету і план її реалізації, вам залишається додати лише однодумців. От їхнім пошуком вам і варто зайнятися. Чим більше людей знатиме про ваше прагнення - тим більше шансів на реалізацію. Імунітет трохи ослаблений. Тому фрукти не будуть зайвими.
Риби. Приділіть сьогодні достатньо часу вирішенню накопичених справ. Це врятує вас не лише від «ділового» настрою, але й від внутрішньої тривожності, що накопичується. Чудовий день для прогулянок на свіжому повітрі та спілкування з друзями. Відпочивати теж треба. У стосунках штиль.


А зараз — усміхніться :)


– Чи існують таблетки від голоду?
- Так, називаються котлети.


Ось, що означає сенсорний телефон… Кішка обнюхуючи його, зробила 3 знімки, відправила 5 повідомлень і викликала наряд міліції.


Дві блондинки:
- Олю, скажи, а коли я копіюю мишкою текст, де він зберігається?
- Як де? Звичайно ж у мишці!

Rionews

Коментарі :


05.10.2012 10:21 ))

та вже стало цікаво, як ти виглядаєш, скільки років маєш...


03.10.2012 06:35 ЮРІЙ

Вітаю ВАШ колектив з м.ДРОГОБИЧА,ЛЬВІВСЬКОІ області.Я ВАМ напевно вже надоів,бо часто до ВАС пишу!Але ВАША газета "РІО" друкує відіерті дописи не боячись,що хтось на ВАС може "надавити"!У нас в ДРОГОБИЧІ,напевно і у ВАС в УЖГОРОДІ,розставлені палатки різних кольорів - білі,чорі,червоні і ...голубіце Партія Регіонів.Я якось оце ж на днях взяв собі з голубоі палатки почитати такий собі буклет-книжечку про що ж там "малюють" оті хто зараз при владі!Знаєте почитав оте все - і по іхній книжці зробив такий висновок,що у нас всьо ХАРАШО!Обіцяють золоті гори,високі зарплати,не чіпати бізнес всіх розмірів - і малий,і вкликий і агромадний!Я ось так подумав,а нащо накм та ЄВРОПА якощ голубі так переживають за народ....Лікарі до....2017 року !!! буду3ть отримувати аж по 8 000 !! гриваків зарплати .таке саме і " центуріони - поліціянти"!Вже не обіцяють покращення завтра,а в 2017 році!Тільки вибери мене,тобто іх - голубих.Дурять народ конкретно.І на закуску - " ЯКЩО ТИ ВКРАВ ОДИН ДОЛАР - ТИ ЗЛОДІЙ,ЯКЩО ОДИН МІЛЬЙОН БАКСІВ - ШАНОВАНА ЛЮДИНА"!!Хотілось би всім сказати на вибирайте знову до влади бездарних і тупоголових керівників,якщо воно один з одним зараз бекає   мекає,то прийде час вони будуть кукарікати - але нам всім від того легше не буде.З повагою до ВАС.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат