В Ужгороді відкрили нове спортивне поле

admin 02.10.2012 16:26 СПОРТ

У вівторок, 2 жовтня, відбулося відкриття спортивного майданчика із штучним покриттям в Ужгородській спеціалізованій школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів. Участь в урочистому відкритті взяли голова облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступник Іван Качур, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов, депутати обласної ради, тренерський штаб, футболісти ФК «Говерла», учні та вчителі школи.

Реконструкція футбольного поля в навчальному закладі розпочалася у березні цього року. Його загальна вартість – 1 мільйон 35 тисяч гривень, з яких 750 тисяч – кошти з обласного бюджету, 300 тисяч – спонсорські. Розмір футбольного поля, - до слова, зробленого з дотриманням найвищих стандартів якості – 40х60 метрів. Тож тренуватися тут зможуть не тільки юні футболісти, а й досвідчені спортсмени. До сьогодні учні школи, які навчаються за спортивним профілем (близько 120 вихованців), тренувалися на різних спортивних базах. Нині ж покращувати свої спортивні досягнення   талановита молодь може безпосередньо на території навчального закладу.
Вітаючи   учасників урочистостей, очільник краю Олександр Ледида зауважив:
- Вкладаючи кошти у розвиток спорту, держава очікує на ефективнішу роботу навчальних закладів у цьому напрямку. Радує, що до розвитку спортивної інфраструктури долучаються і меценати, не винятком є і сьогоднішній об’єкт. Ми разом не на словах, а на ділі зробили внесок у здоров’я юних закарпатців.
На новенькому полі гратимуть школярі і новими м’ячами.   Комплект м’ячів директорці школи вручив Олександр Ледида.  

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат