Із фракції Балоги тікають депутати

28.09.2012 17:39 РАТУША

27 вересня на сесії Ужгородської міськради, як і попереднього разу, депутати   не внесли до порядку денного проекти рішень щодо   «Корони» і Водоканалу, оскільки при голосуванні вони не набрали навіть п’ятої частини голосів.


На звання «Почесний громадянин Ужгорода» пропонувалися 11 претендентів, однак своє   рішення про відкликання власної   кандидатури оголосив депутат Олексій Кіндрат, пояснивши   це   тим, що всі кандидати повинні бути в рівних умовах при номінуванні, а він відчув, що має   «умови більш вигідні». Тож після голосування звання «Почесного громадянина» присвоєно Гюнтерові Метцгеру,   колишньому обербургомістрові (міському голові) міста-побратима Дармштадт (ФРН), та деяким ужгородцям.

На сесії було оголошено про створення депутатської групи «Ужгородський Національний університет» під головуванням ректора УжНУ, доктора технічних наук, професора Федора Ващука. До депутатської групи ввійшли 15 осіб, а у ході засідання сесії ще понад 10 депутатів висловили бажання приєднатися до групи. Також стало відомо про вихід із фракції «ЄЦ» двох депутатів.

Міська рада   ухвалила рішення присвоїти транспортному мосту ім’я Томаша Масарика,   відомого політика та державного діяча, першого Президента Чехословацької Республіки.

ТЕГИ : КоронаУжНУФедір ВащукєцОлексій Кіндрат

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат