Науковець із УжНУ взяла участь у конференції фразеологів

28.09.2012 15:34 ПОДІЇ

У вересні на базі факультету української філології Таврійського Національного університету`   ім. В. І. Вернадського у Сімферополі відбулася Міжнародна наукова конференція «Фразеологія і мовна гра», організована вченими цього відомого вишу спільно з Фразеологічною комісією при Міжнародному комітеті славістів, Кримським науковим центром НАН і МОНмолодьспорту України.

Закарпаття на цьому поважному науковому форумі представляла кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови Ужгородського Національного університету
Н. Ф. Венжинович. Обговорити вагомі лінгвістичні проблеми зібралися дослідники з 15 країн світу: України, Росії, Білорусі, Чехії, Словаччини, Хорватії, Словенії, Польщі, Австрії, Німеччини та ін. Перед учасниками конференції виступили такі відомі в науковому світі вчені, як В. Мокієнко, М. Алефіренко (Росія), Ю. Прадід, Л. Дяденко (Україна), Гаррі Вальтер (Німеччина), Желька Фінк (Хорватія) та ін. Плідні наукові дискусії велися на двох пленарних та п’яти секційних засіданнях.

ТЕГИ : Наталія Венжинович

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат