Зловмисники намагалися заволодіти майном "Сведбанку" в Ужгороді - порушена справа

20.09.2012 12:29 ПОДІЇ

Прокурор Ужгорода порушив кримінальну справу за фактом привласнення будівлі у центрі міста вартістю понад 5 млн.грн.


17 вересня, за результатами проведеної перевірки,   прокурором міста Ужгорода Іваном Штефанюком порушено кримінальну справу за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману та підроблення офіційних документів (4 ст. 190, шахрайство - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років. та ч.1, ч.3 ст. 358 КК України. - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.)
Так, поки що невстановлені особи, протягом лютого 2012 року, з метою заволодіння майном Публічного акціонерного товариства «Сведбанк» балансовою вартістю понад 5 млн.грн., підробили рішення Ужгородського міськрайонного суду про визнання права власності і відповідну реєстрацію будівлі та прилеглу земельну ділянку.
Відтак, за підробленими документами вони здійснили державну реєстрацію належного ПАТ «Сведбанк» майна за громадянином ромської національності, який на той час перебував у місцях позбавлення волі, таким чином незаконно привласнили будівлю у центрі міста Ужгород.
Кримінальна справа направлена для організації досудового розслідування до слідчого відділу Ужгородського МВ УМВС України у Закарпатській області.
З метою забезпечення цивільного позову, прокурором м. Ужгорода, накладено арешт на цю будівлю. Слідство триває. Прокуратура Закарпатської області тримає його на контролі.


За матеріалами прес-служби прокуратури Закарпатської області

ТЕГИ : Сведбанккримінальна справаПрокуратураУжгородЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат