Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 06.09.2012 08:30 ПОДІЇ

Сьогодні 6 вересня, четвер. Нехай вже зранку улюблена чашка наповниться свіжозвареною кавою, а ваші думки — приємними емоціями. Намагайтеся запам’ятовувати хороші миті протягом дня, емоції, які отримуєте від свого оточення: навіть невеликий заряд позитиву додасть сил у майбутніх звершеннях. Лише бажаних вам співрозмовників до кавування і загалом гарного четверга!

Цитата дня:   Уранці, коли пробуджуєшся, спитай себе: «Що я маю зробити?» Увечері, перше ніж заснути: «Що я зробив?» (Піфагор).

6 вересня 2012 року в Ужгороді температура повітря вдень 23-24°.
Похмура погода буде триматися не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним. Вдень буде йти дощ.
Народний прогноз погоди: 6 вересня вшановується пам'ять святого Євтихія. З давніх часів до нас дійшло таке спостереження, що звичайно цей день тихий, безвітряний. А якщо станеться дощ - буде осінь суха; сніг добре землю вкриє, а навесні вчасно зійде.

За православним календарем 6 вересня ІМЕНИНИ відзначають Арсеній, Євтихій, Георгій, Петро, Татион і Сира.


Цей день в історії

1852 — у Манчестері відкрита перша безкоштовна бібліотека Британії
1859 — в дагестанському аулі Гуніб російські війська полонили імама Шаміля, духовного та політичного лідера мусульман Північного Кавказу, чим припинили регулярний спротив народів Чеченії та Дагестану
1873 — створена Шотландська федерація футболу, одна з найстарших у світі
1891 - зійшовши з пароплава "Орегон" у порту Квебек, уродженці с. Небилів Іван Пилипів і Василь Єлиняк започаткували хвилю української еміґрації до Канади
1939 — Німеччина окупувала Краків у Польщі
1952 — у Женеві підписана Всесвітня конвенція про авторське право


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Ужгород. пл. Театральна
6 вересня — нічний велозаїзд "White Night Ride". Поч. о 20.00.

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щочетверга — засідання англомовного клубу. Поч. о 17.00.

Лінгвістичний центр ЛІК (Ужгород, вул. Лучкая, 16)
Щочетверга — зустрічі «Акторського експериментального проекту» (CinemaHall Ужгород). Поч. о 18.30.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

«Доміон»
До 6 вересня — «Льодовиковий період-4». Поч. о 12.00, 13.40 та 15.20. «Темний лицар повертається». Поч. о 17.00, 19.50 та 22.40.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Живописне Закарпаття» (Закарпатська школа образотворення ХХ століття).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Цей день сприятливий для залицяння й обіцяє успішну та гідну прихильність. Можливе розкриття драматичного, літературного, музичного таланту. В цілому, ваша удача сьогодні зросте. Зважаючи на збільшене бажання потурати своїм слабостям, вам буде важко дотримуватися дієти й пам'ятати про помірність у гонитві за задоволеннями.
Телець. День чудового настрою та оптимізму. Однак не варто розраховувати на швидкі результати. Цей день варто використовувати для того, щоб налагодити взаємини, як ділові, так і особисті. Не найкращий час для того, щоб давати або брати в борг, підписувати папери, давати обіцянки. Також не варто сьогодні комусь вірить на слово.
Близнюки. Постарайтеся в цей день зайнятися профілактикою недокрів'я - вживайте гранат, яблука. У радянський час був чудовий препарат - "Гематоген". Саме в цей період ці препарати й діючі речовини досягнуть потрібного "адресата". Якщо ви перебуватимете за кордоном - відвідайте екзотичні турніри - кориду, родео, півнячі бої тощо.
Рак. Сьогодні є сенс звернути увагу на красу навколо вас, а також попрацювати з афірмаціями, які спрямовані на здійснення бажань. Цілком можливо, саме сьогодні якимось неймовірним чином ви отримаєте можливості для досягнення бажаного. Сьогодні варто пройтися по магазинах, оскільки у вас є чудова можливість купити щось вартісне й необхідне за дуже вигідною ціною.
Лев Сьогодні в роботі ви ставитимете перед собою особисту мету й неухильно до неї прагнутимете, витрачаючи на її досягнення багато енергії. Не зможете відмовляти товаришам по службі в допомозі. Любитимете смачно поїсти. Станете (хоча б на якийсь час) ініціативним працівником, здатним поліпшити умови праці. Матимете успіх у всіх професіях, пов'язаних зі сферою обслуговування та роботою з людьми (секретар, лікар).
Діва. Сьогодні вам варто проявити максимум об'єктивності у процесі прийняття рішень. Більше довіряйте цифрам, ніж своїй інтуїції та досвіду, оскільки й перша, і другий можуть вас добряче підвести. Чудовий день для того, щоб почати процес підписання довгострокового договору про співпрацю. Партнери, які є зараз у вашому житті, здаються людьми досить серйозними й перспективними. У будь-якому разі перевірка не завадить.
Терези. Добре купувати спецодяг - від кухонного фартуха до "спецівки" будівельника. Також - предмети, що прикрашають ваш будинок - вишивки, штори, тюль тощо. Також зверніть увагу на роботу печінки, не навантажуйте її всілякими надмірностями. Виключіть із раціону шкідливі речовини та продукти. Якщо в цей час ви схильні до набряків - це ознака порушення роботи печінки.
Скорпіон Ви почуваєтеся бадьорим і сповненим сил та ентузіазму. Все, що вам може завадити - це думки інших людей і ваші хронічні захворювання. І то, це не найсерйозніші для вас перепони. Тому, якщо ви озброїтеся всією своєю рішучістю, на вас обов'язково чекатиме успіх. У цілому чудовий день. Використовуйте всі можливості, які зумієте розгледіти сьогодні.
Стрілець. Ви цього дня будете дуже привабливими для осіб протилежної статі. І, природно, можете з надлишком використовувати цю перевагу. На вас чекає вирішення питань, що стосуються матеріальних ресурсів вашої половинки. Ви можете з успіхом розпоряджатися його (її) фінансами. Поповніть сьогодні запаси вітаміну Е - він міститься у пророслих зернах пшениці, в цільних зернах, в оліях, а також у молоці, вершках і маслі.
Козеріг Кмітливість, розважливість і знання сьогодні буде вашим коником. Тому, якщо випаде така нагода, ризикніть і відзначтеся своїм інтелектом і знаннями перед колегами або просто іншими людьми. Як мінімум ви завоюєте авторитет грамотної людини, як максимум, вам довірять відповідальну роль, яка відкриє перед вами нові перспективи. У взаєминах поки що штиль. Можливо, вам не варто сперечатися з долею, а просто довіритися течії життя.
Водолій. Для сімейного життя такий день несприятливий - викликає суперечності в сім'ї, протиборство з вашою половинкою, аж до розлуки й розриву стосунків. Є шанс авторитарності в інтимному колі. Постарайтеся за будь-яку ціну зробити свій шлюб щасливим - майбутнє після "руїн" надто дорого вам коштуватиме. Сьогодні ви можете відчувати дефіцит макроелементу калій - він є в овочах (капуста, баклажани, кабачки), куразі й сухофруктах узагалі, а також у картоплі.
Риби. На жаль, сьогодні авторитет деяких представників вашого знаку може постраждати. Проте не варто засмучуватися. Можливо, та пауза, яка виникла у вашому житті, просто сигнал до того, що варто зупинитися й переосмислити трохи своє життя, цілі й завдання. Чудовий день для спілкування з близькими людьми. Тільки Боже вас збав вступати з кимось у полеміку - цього не варто робити.


А зараз — усміхніться :)


- Донечко, принеси п’ять тарілок!
- А навіщо стільки?
- Мені потрібно з татом поговорити


Двоє гуцулів на різних полонинах розгадують кросворд:
- Мішьку!!!
- Га?
- Женскій палавой орган, п’єть букв, на “П” си починає…
- По вертикалі чи горизонталі?
- По горизонталі.
- Пиши “писок”.


— Що сьогодні п’ємо?
— Сухе вино.
— Ну, тоді насипай!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат