Журналіст із Закарпаття Максим Мельник одержав нагороду на міжнародному фестивалі

05.09.2012 14:24 ДОЗВІЛЛЯ

1 вересня у прямому ефірі телеканалу Тиса-1 оголошено переможців фестивалю для національних меншин «Мій рідний край». Перше місце міжнародне журі присудило Раду Флоря (радіо Тигру Муреш, Румунія) за радіопрограму «Караванне радіо» та Максиму Мельнику за телепрограму «Шаланки. Істина у бочці» (Закарпатська ОДТРК).

За три дні журі прослухало 67 радіопрограм та переглянуло 65 фільмів. За словами експертів, визначити найкращих було важко, проте це тільки додало інтриги.

Третє місце отримали Таісія Грисьза радіопрограму «Глибоке коріння – високе гілля» (Закарпатська ОДТРК) та представники Угорського телебачення MTVA за телепрограму «Постав свою душу в долоню».

Друга сходинка дісталася Яну Заборському (радіо Нові Сад, Сербія) за радіопрограму «Забуті настрої» та, знову ж, Угорському телебаченнюMTVA за телепрограму «Брати».

Голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида подякував учасникам та організаторам за свято, яке вони подарували любителям документальних проектів: «Фестиваль «Мій рідний край» дає нам можливість більше дізнатися про культуру, побут національних меншин, що мешкають в Україні та на території країн-учасниць конкурсу. І, в першу чергу, за це ми повинні подякувати усім тим небайдужим, хто долучився до масштабного міжнародного фестивалю».

ТЕГИ : Мій рідний крайМаксим МельникконкурсЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат