Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 05.09.2012 06:45 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 5 вересня. Підсолодіть ранково-осінній настрій чашечкою ароматної кави і шматочком хорошого шоколаду. Нехай миттєві проблеми та пов’язані з ними розчарування не зіпсують екватор тижня. Позичте в улюбленого напою бадьорості, запрограмуйте хороший настрій, і нехай усе удасться!

Цитата дня:   Щастя особистості поза суспільством неможливе, як неможливе життя рослини, висмикнутої з ґрунту й кинутої в неродючий пісок. (О. Толстой)

5 вересня 2012 року в Ужгороді температура повітря вдень 26-29°.
Вночі небо буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів.
Народний прогноз погоди: 5 вересня відзначається день святого Лупа. Погоду цього дня у минулі часи передбачали журавлі: якщо вони на південь потягнули, то зима наступить рання; якщо журавлі полетять низько - зима буде теплою; полетять високо - холодною; якщо летять низько, швидко, мовчки - можна чекати незабаром негоди.

За православним календарем 5 вересня ІМЕНИНИ відзначають Євтихій, Іриней, Каленик, Луппа й Флорентій.


Цей день в історії

1939 — США проголосили нейтралітет в Другій світовій війні
1940 — в «Піонерській правді» почали друкувати повість Аркадія Гайдара «Тимур і його команда».
1943 — під час другої світової війни в Донбасі радянські війська зайняли понад ста двадцяти населених пункти
1957 — вийшов у світ роман Джека Керуака «На дорозі» — одна із кращих книг про покоління бітників.
1958 — в США вперше опубліковано роман Бориса Пастернаку «Доктор Живаго».
1964 — група The Animals посіла перше місце в американському хіт-параді зі своєю версією пісні «The House of the Rising Sun».
1991 — відбувся перший відкритий фестиваль кіно країн СНД і Балтії -«Кіношок»


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

«Доміон»
До 6 вересня — «Льодовиковий період-4». Поч. о 12.00, 13.40 та 15.20. «Темний лицар повертається». Поч. о 17.00, 19.50 та 22.40.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Живописне Закарпаття» (Закарпатська школа образотворення ХХ століття).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні вам варто максимально зосередитися й бути готовим відповідати на конкретні питання. Це стосується тих, хто пов'язаний із певною звітністю або документацією. Якщо ви займаєтеся бізнесом - готуйтеся до візиту перевіряючих і контролюючих служб. У транспорті обов'язково будьте уважні й надійно ховайте гроші.
Телець. Дуже важливо сьогодні весь час переміщуватися - незважаючи на роботу, влаштуйте собі тур за місто, різні екскурсії - на своєму авто або екскурсійному. Пізнання нового, розширення ваших горизонтів - ключова ідея цього дня. Загалом, не рекомендується проводити сьогоднішній день із дітьми, якщо вони досить маленькі - панькатися з малятами вам може не вистачити терпіння.
Близнюки. Ваші дещо завищені амбіції не даватимуть спокою ні вам, ні оточуючим. Тому постарайтеся спокійніше ставитися до своїх бажань. Усе прийде, але у свій час. Це ж стосується вашого Его. Не варто його звеличувати. У кращому разі ви просто залишитеся в гордій самоті, сам на сам зі своїм "Я"
Рак. Ви сьогодні будете більш уважними й чуйними до членів сім'ї, що покращує сімейні стосунки й особливо - з батьками, дає допомогу від них. Вам буде затишно вдома, є умови для творчого усамітнення. Буде прагнення якось прикрасити свій дім, купити красиві домашні речі, твори мистецтва. Але потрібно пам'ятати про небезпеку вступу у відкритий конфлікт і конфронтацію із зовнішнім світом.
Лев Сьогодні вам може зателефонувати або відвідати давній знайомий. Це ж стосується спілкування в соціальних мережах та інтернеті. Будьте уважні до інформації, яка до вас сьогодні надходитиме. В ній однозначно є відповіді на ваші найпотаємніші питання. Хороший день для аналізу і планування, збору необхідної інформації.
Діва. Сьогодні день покупок. Добре купувати прикраси зі срібла, опалу, перлів, із якоїсь гладкого речовини зі сріблястим відливом. Корисно купувати речі, що використовуються в побуті - звичайне домашнє начиння - посуд, столові прибори, серветки (бажано білого або пастельного кольору). Увечері рекомендується хороша ванна з настоями лісових трав.
Терези. Сьогодні день покупок. Добре купувати прикраси зі срібла, опалу, перлів, із якоїсь гладкого речовини зі сріблястим відливом. Корисно купувати речі, що використовуються в побуті - звичайне домашнє начиння - посуд, столові прибори, серветки (бажано білого або пастельного кольору). Увечері рекомендується хороша ванна з настоями лісових трав.
Скорпіон Сьогодні ваше прагнення насолоджуватися життям і гонитва за задоволеннями посиляться. Ви будете захоплені задоволеннями й шукатимете собі компаньйонів. У вас погано з самодисципліною. Можете не турбуватися про заробітки й легко залазити в кишеню батьків і своєї сім'ї. Матимете відразу до систематичної, наполегливої праці.
Стрілець. Цей день варто присвятити активній праці. Все, що ви не встигли зробити раніше - ви з успіхом зробите сьогодні. З самого ранку налаштуйте себе на позитив, саме він буде джерелом енергії на весь день. Постарайтеся пити більше рідини, особливо трав'яний чай. У цілому чудовий день для спілкування, зустрічей, переговорів.
Козеріг Цей день варто присвятити активній праці. Все, що ви не встигли зробити раніше - ви з успіхом зробите сьогодні. З самого ранку налаштуйте себе на позитив, саме він буде джерелом енергії на весь день. Постарайтеся пити більше рідини, особливо трав'яний чай. У цілому чудовий день для спілкування, зустрічей, переговорів.
Водолій. Сьогодні є сенс згадати старих знайомих! Саме вони дадуть вам підказку, як упоратися з поточними завданнями й реалізувати задумані плани. Коханий варто зробити хоча б маленький подарунок, хоча б смс. Ця приємна несподіванка пом'якшить тон стосунків і дозволить зрозуміти настрій іншої половинки. Не бійтеся серйозної розмови. Зараз чудовий час для цього.
Риби. Варто купувати собі або на подарунок предмети, що продаються в магазинах на кшталт "Узи Гіменея" - це красива, сексуальна, ніжна постільна білизна, натільна білизна (особливо, як подарунок чоловіка коханій жінці). Узагалі - це день отримання й дарування подарунків між подружжям. Що б ви не дарували - даруйте парні предмети (чашку - так дві тощо).


А зараз — усміхніться :)


Лікар пацієнтові:
- Т-а-а-к, наступного місяця вас огляне Петро Васильович…
- А хто він?
- Наш патологоанатом…


Професор на лекції:
- Студенти, не соромтеся, питайтеся. Дурних питань не буває, бувають лише дурні відповіді.
- Пане професор, а якщо я встану на трамвайні рейки двома ногами, а руками зловлюся за лінію електропередачі, я поїду як трамвай?


Новорічний лист Діду Морозу: “Мене звати Миколка, мені 8 років. Зараз в нашої сім’ї багато боргів. Подаруй нам, будь ласка, трошки грошей. Я реально відіграюсь!”

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат