Переможець конкурсу від "BEREG FEST 2012" отримає в подарунок дзеркальну фотокамеру

admin 31.08.2012 09:28 ДОЗВІЛЛЯ

У рамках 49-го фестиваль стартував фотоконкурс «Гостинна Берегівщина», головним призом якого буде дзеркальна фотокамера.  


Традиції Берегівщини, свята, людей, природу чи архітектуру – все, що може передати красу та неповторність краю, зможе відобразити у своїх фото практично кожен бажаючий, що має хист до фотографії та бажання поділитись незабутніми миттяєвостями з життя Берегівщини. Саме так, як бачить це сам. Саме так, як хотів би, аби побачили наш край гості.

Конкурс проходитиме у два етапи:
1. Фотоконкурс «Гостинна Берегівщина»
2. Фотоконкурс «Мій BEREG FEST»

У першому етапі з 30.08 до 27.09.2012 року, до участі у конкурсі приймаються роботи загальної тематики «Гостинна Берегівщина»   - традиції, свята, люди, події, культура, природа чи архітектура Берегівщини.   Головним призом конкурсу є дзеркальна фотокамера, яка буде вручена переможцю за рішенням професійного журі у складі:
- Смутко Карл Карлович - член Національної спілки фотохудожників України, керівник фотостудії «Фотофан»
- Гудак Сергій Олександрович - член Національної спілки фотохудожників України, фотокореспондент українського національного інформаційного агентства «Укрінформ»
- Русин Яніана Василівна - головний спеціаліст у справах преси та інформації сектору з питань внутрішньої політики та зв"язків з громадськістю апарату Берегівської райдержадміністрації

Другий етап конкурсу   - «Мій BEREG FEST», проходитиме безпосередньо разом з проведенням 49-го фестивалю BEREG FEST з 10:00 до 22:00 київського часу 30 вересня 2012 року. До участі у другому етапі приймаються фото зроблені виключно у зазначений період та безпосередньо на локації фестивалю. Роботи другого етапу фотоконкурсу будуть відмічені грамотами та грошовими призами   - 1 місце - 500 грн, 2 місце - 300 грн., 3 місце – 200 грн.

Робота журі фотоконкурсу буде побудована за принципом таємного голосування, коли члени журі не матимуть інформації щодо автора роботи, а оцінювати саму роботу кожен член журі буде самостійно, без обговорення з колегами. Загалом, робота журі буде вестись дистанційно, через сайт фестивалю, аби забезпечити максимальну прозорість та незалежність оцінювання.

Кожен член журі оцінює роботу за п’ятибальною шкалою. У першому етапі конкурсу робота, що за оцінками журі отримає найбільше балів, буде рахуватися кращою роботою фотоконкурсу «Гостинна Берегівщина», а її автор отримає головний приз конкурсу. Так само у другому етапі конкурсу три роботи, що за оцінками журі отримають найбільше балів, будуть рахуватися кращими роботами фотоконкурсу «Мій BEREG FEST», а їх автори отримають призи конкурсу.

Учасники конкурсу подають на огляд журі не більше трьох робіт від одного автора у кожному з етапів конкурсу. Терміни подачі робіт:
- Для першого етапу – з 30.08 до 27.09 2012 року
- Для другого етапу – з 30.09 до 10.10 2012 року

Роботи подаються у файлах формату jpg, якість 100%, не менше 3000 пікселів за довгою стороною фото. Учасник конкурсу надсилає роботи на електронну адресу оргкомітету beregfest@gmail.com з обов’язковим зазначенням «фотоконкурс», а також додатково вказує – прізвище, ім’я по батькові, вік, адресу помешкання та контактний телефон.

Переможця першого етапу конкурсу за результатами голосування журі оргкомітет оголосить безпосередньо на фестивалі 30 вересня 2012 року.

Докладна інформація щодо умов проведення конкурсу опублікована на офіційному сайті фестивалю: http://beregfest.org.ua/news/hostynnu-berehivschynu-na-svitlynah-pokazhut-sami-berehivchany-ta-hosti-krayu#more-615

Ми щиро бажаємо творчого натхнення всім учасникам конкурсу!


Головні інформаційні партнери:
Інтернет-портал Mukachevo.net та газета «Вісник Берегівщини»

Ексклюзивний інформаційний партнер: Газета «РІО»

Інформаційні партнери: Турінформ Закарпаття (http://tourinform.org.ua) , «Закарпаття онлайн» (www.zakarpattya.net.ua), «Час Закарпаття» (http://chas-z.com.ua), «Панорама Мукачева» (http://panorama-mukachevo.com)  

Рекламна підтримка: Студія рекламних технологій «ARTREK»



Оргкомітет «BEREG FEST 2012»:
----------------------------------------------------------
тел: +38 050 655 85 39 / +38 050 677 93 24
www.beregfest.org.ua
e-mail: beregfest@gmail.com

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат