Віктор Янукович приїде на Закарпаття

admin 31.08.2012 10:11 ПОЛІТИКА

На початку вересня на Закарпаття з робочою поїздкою приїде Президент України Віктор Янукович.

Це стало відомо «Новинам Закарпаття» з неофіційних джерел. Подейкують, що Янукович приїде підтримати місцевих регіоналів у їх нелегкій передвиборчій боротьбі. Також подейкують, що якщо закарпатські регіонали програють вибори до Верховної Ради України по партійному списку, їх відправлять вчитися працювати у Донецьк, а донецьких «пришлють» на Закарпаття.

Новини Закарпаття
http://transkarpatia.net/actual/10823

admin

Коментарі :


16.09.2012 21:34 ЮРІЙ

Вітаю ВАС всіх,журналістів,які творять чудеса своіми відвертими статтями - ДЯКУЮ!І по -друге!Януковича в УКРАІНІ,крім голубих,в своій більшості,терпіти не можуть.Він не може нормакльно прочитати з паперу нормально,що йому там пишуть!Чехова А.П. обзиває,АХМАТОВУ - називає АХМЕТОВОЮ......Маючи стільки звань - "проффессор",""дохтур", " пісатєль" .. і там ще хтось,знаючи що народ його терпіти не може - чому би йому добровільно не піти у відставку!ПАХЛО каже,що покращення для народа буде не завтра....а через 10 років!Так нахрена вони оті всі брехачі нам всім потрібні!А ви як думаєте!!!!!!


09.09.2012 21:05 совесть.

И яйцами и помидорами ,цього диктатора.


06.09.2012 13:14 СНАЙПЕР  

8 числа до нас в ДРОГОБИЧ,ЛЬВІВСЬКА область має приіхати мудьо ЮЩЕНКО!Не знаю,як ми будемо його тут зустрічати,але народ настроєний проти нього!Думаю,що закидаємо яйцями....А міг би бути 2-а рази Президентом,якби не ьув МУДАКОМ!!!!!Привіт Закарпаттю від нас,Львівськоі області!Здоров*я ВАМ....Сили духу!!


31.08.2012 22:57 ЮРІЙ

Добре зустріньте "мого самого любимого"   в лапках проффессора   дохтура   пісателя ....А ГЕПА буде   ДУБКІН...


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат