Представник Держкомтелерадіо попросив Ледиду подбати про книговидавництво на Закарпатті

admin 30.08.2012 14:49 ПОДІЇ

У четвер, 30 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із першим заступником голови Держкомтелерадіо Анатолієм Мураховським. Йшлося, серед іншого, про розвиток державного телемовлення та книговидавництва в області.


Анатолій Мураховський до Закарпаття приїхав із почесним завданням – він відкриватиме XIV Міжнародний фестиваль телевізійних і радіопрограм для національних меншин «Мій рідний край».

- В Україні зовсім небагато областей, де б в ефірі державних ТРК транслювали програми для нацменшин. Такі ефіри можна побачити на Одещині, Вінниччині, Чернівеччині. Закарпаття у цьому плані – унікальний край. Тут одразу кілька нацменшин можуть дивитися та слухати програми своєю рідною мовою. Це дуже важливо, - наголосив Анатолій Мураховський.

З такою думкою погодився і Олександр Ледида, зазначивши, що Закарпатська обласна державна телерадіокомпанія об’єднує представників усіх національностей краю.

Також під час зустрічі обговорили і питання книговидавництва в області. Зокрема, Анатолій Мураховський звернувся до очільника Закарпаття із проханням сприяти у розбудові ефективної системи книговидавництва та налагодженні мереж об’єктів книжкової торгівлі та розповсюдження періодичної преси. У свою чергу, Олександр Ледида пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб книговидавнича справа в області вийшла на новий, більш якісний, рівень.

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат