У Виноградові відзначили 750-річчя з дня заснування

admin 29.08.2012 12:05 ПОДІЇ

У вівторок, 28 серпня Виноградово відзначило ювілейну 750-річницю. В урочистостях з нагоди свята взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступник Антон Громовий, голова Виноградівської райдержадміністрації Тетяна Граб, міський голова Виноградова Степан Бочкай, очільники закарпатських міст, інші поважні гості.

У рамках святкових заходів у міському парку Перені відбувся ХІV Міжнародний конкурс-фестиваль сучасної пісні і танцю «Кришталеві грона – 2012». У триденних конкурсних змаганнях взяли участь виконавці з-за кордону, всіх областей України. 28 серпня, під час святкування Дня міста, відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу. Почесну місію відзначення найкращих виконав голова обласної адміністрації Олександр Ледида.
- Наша країна та область, зокрема, багаті на яскраві таланти, які потребують якомога кращих можливостей для розвитку. Такий шанс молодим співакам, танцюристам дав конкурс «Кришталеві грона», який сьогодні провели у Виноградові, - відзначив керівник краю.
Також з нагоди 750-ї річниці від дня заснування міста Виноградів, за сумлінну працю, вагомий внесок у соціально-культурний розвиток області почесною грамотою обласної адміністрації нагороджено Артура Івашко та Наталію Сорводі. Подяку голови облдержадміністрації оголошено Івану Добрунику, Івану Корчинському та Антону Шубі.
Опісля урочистого нагородження на гостей свята чекав гала-концерт за участю лауреатів конкурсу.

Прес-центр ОДА








admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат