Схоже, Балога вкотре зраджує своєму керівництву?

admin 29.08.2012 10:05 ПОЛІТИКА

Дешевий популізм дволикого чиновника. Нібито державний чиновник Балога збирає сільських голів Мукачівщини й добровільно-примусово наказує їм підтримувати... опозицію

Схоже, теза, яку у нас звикли приймати за аксіому, котра не потребує доказів – про те, що в Мукачівському районі підтримка населенням політичного клану Балог є одностайною і непохитною – дещо перебільшена. На рівні чиновників різного штибу це твердження ще може бути справедливим, адже керівники різних ґатунків «вигодовані» панівною тут системою. Проте серед простого населення все не так однозначно.

Саме тому в розпал передвиборчої кампанії представники клану «Барви» вдаються до дещо дивних заходів, котрі при цьому об’єднують характерні для балогівського менталітету загальні риси – втаємниченість і брутальна відвертість.

Про одну з таких акцій, а саме намагання купити священиків готівкою і цеглою ми повідомляли раніше. Днями черга дійшла і до очільників сільських громад. Саме більшість сільських голів Мукачівщини зібрав минулого тижня міністр МЧС у відпустці, очільник всєя барвистої імперії Віктор Іванович Балога.

З одного боку сценарій зустрічі прогнозований, як обід в столовці.

«На перше» – коротка розмова про нинішній стан справ, нагадування «ко газда в хижі», про політичну необхідність, а також акцент на неприпустимість розголошення деталей зустрічі.

«На друге» – завдання агітувати підлеглих (та й всіх навколо) виключно за потрібних кандидатів і вказані «няньом клану» політичні сили.

«На третє», замість компоту – роздача чималеньких (для отримувачів) грошових сум готівкою.

Але цього разу виникли під час зустрічі дуже цікаві важливі нюанси. Проводити агітацію сільські бірови мають не тільки, і не стільки(!) за «Єдиний Центр», скільки за Об’єднану опозицію – ВО «Батьківщина!» Дивно, чи не так?

Отже, можна впевнено сказати, що Віктор Балога вкотре намагається «розкласти яйця по різних кошиках» і передбачаючи поразку Єдиного Центру веде кулуарні домовленості майже з усіма прохідними політичними силами. Мабуть саме тому він розпочинає лтит воду на млин Тимошенко і   Яценюка. Також мало змінилися методи роботи з електоратом – ставка знову робиться на брутальний підкуп і використання адмінресурсу. Збій лише в плані залякування – адже часи змінилися і не всі члені зборів настільки запуджені, щоб інформація не сплила назовні. Саме один з сільських голів розповів нам про ці події, хоча й просив не розголошувати своє ім’я.

Також треба констатувати, що поняття совісті і елементарної порядності так і не з’явилося серед чеснот   нинішнього міністра МЧС – будучи людиною в команді Президента, чиновником вищого рангу діючої владної команди В.Балога поза очі підтримує прямих антагоністів, запеклих ворогів влади, а отже і власне себе самого.

Зрозуміло, що зрада політичних «патронів» заради власних шкурних інтересів   для Балоги є справою простою і звичною, Віктор Ющенко це підтвердить. Але ж мусай і совість даколе мати, Вікторе Івановичу!

http://baloge.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат