Майстриня hand-made Ліна Ісак створює прикраси у вигляді швейної і друкарської машинки

Катерина Чепа, студентка відділення журналістики УжНУ 29.08.2012 10:39 ДОЗВІЛЛЯ

 

Кожна дівчина хоче бути особливою, у цьому нам допомагають прикраси, які віддзеркалюють особистість та додають родзинку в наш образ. І ось у цьому нам допомагає біжутерія від Ліни Ісак!
Отож привіт усім шанувальникам Hand-made!


Як давно ти почала цим займатись і з чого все починалось?

Захоплення моє почалося три роки тому і з того, що просто хотілось виділитись з поміж інших і радувати подруг своїми оригінальними подаруночками.

Що найчастіше надихає тебе на роботу?

    Натхненням збагачуюсь від природи, від всього живого і досконалого, так-як   її довершеність   є неповторною і незрівняною.   Тому кожен тиждень кохана половинка дарує мені квіти, які перетворюються в квітучу «грядку».
    Також надихають орнаменти різних національностей, давні вишиванки і їхнє поєднання кольорів, люди,і все, що мене оточує.

Чи відносишся ти до цього як до хобі чи роботи яку потрібно виконати?

      Така справа   моя улюблена, тож це не може бути роботою, яку мені потрібно виконати. І чим далі, тим вона стає цікавішою.

Вироби яких саме прикрас приносить тобі задоволення?

    Цікаво робити будь-які прикраси. Все залежить від ідеї та настрою. Так-як твориться лише тоді, коли є хороший настрій або присутність друзів чи просто приємних людей.

Твоє найоригінальніше замовлення?

    Одна із найцікавішої прикраси, яку мені поталанило створити, це набір з кольє швейна машинка німецької фірми та сережками у вигляді шпульки ниток через яку протягнута голка з ниткою. Також є ще один набір, кольє у вигляді старої друкарської машинки і сережки давнього пергаменту з написами. Робити це було надзвичайно цікаво і захоплююче!

Найулюбленіша річ з прикрас?  

Вони і стали найулюбленішими на цей час. Але я не сумніваюсь, що через деякий період буде ще щось цікавіше та оригінальніше, тому що я стараюсь удосконалити техніку виконання та сам виріб так, щоб він сподобався мені та оточуючим.

Скільки прикрас тобі довелось зробити за цей час?

Кількість на разі перерахувати дуже важко, тому, що було багато таких робіт, які фізично не встигала сфотографувати. Кількість фото нараховує більше чотирьох тисяч.   І впевнена це не кінець.   Буду й надалі дивувати своїм творіннячком українських дівчат, жінок   та їх шанувальників!)

Катерина Чепа, студентка відділення журналістики УжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат