Закарпатець написав роман про політичних прихвоснів

admin 22.08.2012 13:21 ПОДІЇ

Письменник Юрій Маслієв презентував в Ужгороді свою сьому книгу «Зуб дракона».   Читачі знайдуть для себе дивовижний по динамічності і експресії сюжет, авантюри, пригоди. За жанром твір наближається до політичного детективу, тут переплітається далеке минуле і сучасність.  

Незважаючи на те, що твори Юрія Костянтиновича не об'єднані загальним сюжетом, йому вдається у всіх своїх романах створювати сагу про честь, совість, любов до життя, про непорушність уз дружби і патріотизмі. Його герої опиняються в самих різних ситуаціях, вивчаючи їх пересування, можна вивчити географію всієї земної кулі.

У новому романі Юрій Маслієв показав своє нетерпіння до прихвосням від політики, пристосуванців, які наживаються на бідах народу. З одного боку, говорить автор, народ має таких лідерів, на яких заслуговує, з іншого — не можна сидіти й інертно чекати, поки з народом не буде покінчено. Зараз, напередодні виборів, треба підняти голови і подивитися, кого ми збираємося в який раз привести до влади. Письменник вважає, що крім Сергія Ратушняка, на Закарпатті немає жодної людини, яка здатна не тільки повести за собою маси, а й залишитися відповідальними перед ними.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат