Новий начальник Ужгородського МВ УМВС пообіцяв не втручатися в політичні ігри і дбати про комфорт

Наталія Каралкіна, Rionews 21.08.2012 13:14 ПОДІЇ

Новим начальником Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області став Олександр Гебеш. З журналістами він пообіцяв зустрічатися часто, хоча б раз у три місяці у тому числі через наближення виборчої кампанії. “У першу чергу наше завдання — охороняти громадський порядок. У політичні ігри втручатися не будемо”, — поділився намірами начальник.

Олександр Гебеш повідомив, що під час виборів діятимуть додаткові й основні слідчі оперативні групи. Щодо обіцяних нещодавно камер спостережень, новий начальник бачить доцільність їхнього застосування. Результатів їхньої роботи поки не видно, оскільки зафіксованих злочинів, на щастя, не було.

Новий начальник розповідає, що наразі в Ужгороді чергують три загони правоохоронців удень — це близько 10 людей. Вночі спільно з внутрішніми військами за порядком у місті спостерігають 46 міліціянтів.

Поки що Олександр Гебеш не бачить у місті проблем, які не можна вирішити, запевняє, що ужгородська міліція робитиме усе для того, аби жителі відчували себе комфортно. Звітувати перед громадськістю збирається наприкінці року.


Наталія Каралкіна, Rionews

Коментарі :


21.08.2012 14:27 Жителі наб. Словянської

Панове журналісти!
Жителі вулиці Володимирської, наб. Словянської просять журналістів поцікавитись у пана Гебеша наступне: Коли наряд міліціонерів в кількості 46 чоловік наведуть порядок з ГОЛОСНОЮ МУЗИКОЮ, яка лунає з РОЗВАЖАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ "Eila sun city" кожноъ пятниці та суботи з 24 годин ночі до 5, а то й до 6 годин ранку? Нажаль дзвінки на черговий номер міліції 102 не дають змоги викликати наряд міліції на те, щоб ця музика не звучала НАДТО ГОЛОСНО. По тел. 102 повідомляють, що в нічному наряді не 46 чоловік, а всього 2 чол. Але й буває так, що сам черговий по цьому телефону спить, бо довго чути дзвінок виклику. Ми думаємо, що НОВИЙ НАЧАЛЬНИК МІЛІЦІЇ п. Гебеш не може справлятися з такою організацією, Може він не хоче нормально працювати?
Добавимо, що КОМПЛЕКС ВІДПОЧИНКУ "EILA Sun City", включаючи ГОЛОСНО МУЗИКУ занадто ПОТУЖНИМИ ДИНАМЫКАМИ, порушує ЗАКОНИ УКРАЇНИ, щодо такого вчинку, передбачені ст 35. "Кодексу України про адміністративні порушення", постанови КМ від 24 січня 2006 р. № 45 (ст. 35 - п. 1,2,4) та й взагалі КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ, яка забезпечує кожній людині спокійно відпочивати в будь-який час , а особливо з 22 год ночі до 8 год. ранку.
Просимо Вас, журналістів, взяти це під особливу увагу, та написати про це у всіх засобах інформації. Може це допоможе нам, а також заставить працювати на совість всю УЖГОРОДСЬКУ МІЛІЦІЮ,
Жителі вул. Володимирської та Словянської наб.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат