У Ледиди під час прийому просили вирішити земельні та матеріальні проблеми

admin 14.08.2012 15:18 ПОДІЇ

У вівторок, 14 серпня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида вирішував проблеми закарпатців під час особистого прийому громадян. Прохання, з якими зверталися до очільника області краяни, стосувалися, здебільшого, вирішення земельних питань та покращення матеріального становища.


Про матеріальну допомогу на лікування сина просила пані Ганна з Ужгорода. У пенсіонерки на утриманні син з обмеженими фізичними можливостями. Керівник краю пообіцяв надати грошову допомогу.

Отримати матеріальну допомогу, за результатами звернення, також мають багатодітна мати з Ужгорода та учасник бойових дій, інвалід війни пан Олександр із Сваляви. Відповідне розпорядження підписав Олександр Ледида.

Подружжя з села Ратівці висловило бажання стати опікунами, створивши дитячий будинок сімейного типу. Відповідно, просили у керівника краю сприяння у наданні в користування земельної ділянки під будівництво дому.

- Для того, щоб взяти на виховання дітей-сиріт, чи дітей, позбавлених батьківського піклування, потрібно звернутися до Служби у справах дітей, пройти відповідні експертизи та перевірки. Фахівці мають визначити, чи будуть у дітей усі необхідні умови для життя, навчання, відпочинку. Якщо ж Служба у справах дітей дає дозвіл, тоді будемо вирішувати питання будівництва нового дитячого будинку сімейного типу, - зазначив Олександр Ледида.

Всього ж цього дня зі своїми проблемами до керівника краю звернулося близько двадцяти закарпатців, — повідомляє прес-центр ОДА.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат